Fényképezőgép kijelző javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép kijelző javítás árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szekszárdon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

arpad

arpad

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép kijelző javítás Szekszárdon?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Bármilyen összetettségű digitális fényképezőgépek és objektívek javítása és karbantartása. Javítás vagy helyreállítás esések és nedvesség után. Javítások az elvégzett munkára vonatkozó garanciánkkal. Mindezt megfizethető áron. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon lenyűgözött. Gyors, világos és lényegre törő, nem trükközik drága javításokkal (mint egyes szolgáltatások). Boldogan ajánlom a mestert.

Képzett Canon Nikon Sony fényképezőgép javítás. Helyszíni látogatás, első diagnózis a helyszínen. Több mint 7 éves tapasztalat! Munkaidő: Minden nap 9:00-tól 22:00-ig, nincs szabadnap és ünnepnap! Alacsony árak a saját alkatrészraktárnak köszönhetően. Expressz diagnosztika. Ingyenes kiszállítás a megfelelő időben és helyen. Szolgáltatási megállapodás. Fizetés a munka befejezése után. Népszerű szolgáltatások: Lencsetisztítás Tisztítás és portalanítás. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű javítás. Nagyszerű mesterember. Mindenképpen ajánlanám őt barátaimnak és ismerőseimnek. Minden gyorsan és kiváló minőségben történt. Egy perc felesleges várakozás!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép kijelző javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép kijelző javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a fényképezőgép kijelző javítás átlagos díja 6700 - 12600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Szekszárdon a kia szerviz szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 9 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KIA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod ha szükséged van erre: kia szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a kia szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kia szerviz és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas