Kapszulás kávéfőző javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 szerelő közül! Korrekt kapszulás kávéfőző javítás árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kapszulás kávéfőző javítás Szekszárdon?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Gábor vagyok. Cégem és jómagam több éves szakmai tapasztalattal, udvarias kiszolgálással várja Önt. A meghibásodott készülékekbe csak eredeti gyári Samsung alkatrészeket építünk be. Díjmentes kiszállással. Képzett szakemberek. Akár már aznapi kiszállás.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Profi, gyors és kedves

Zls Mark
2 éve

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép szerelés átlagosan 4 órás kiszállási idővel! Márkafüggetlen mosógép szervizelés, több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom!!!

Szombathely dolgozom, megyében is! Hűtő és Klímatechnikai Berendezések Telepítése, Beszerelése, Javítása és Karbantartása! Klíma Telepítés, Klíma Karbantartás, Klíma Töltés és Szivárgás Vizsgálat Azonnal. Árajánlat szinte Azonnal. Légkondícionáló. Korrekt Árak. Klíma fűtésre. Teljeskörű Szolgáltatás. Klíma.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb! Remek szerelő és nem lehúzni akar, hanem segíteni.

Árpád vagyok. Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. minőség, precizitás.

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mikrót vittem a szerelőhöz javíttatni, akiről megtudtam, hogy már nyolcvan év felett jár. Ő még igazi mester, a műhelye egy valódi "kincses bánya". A mikró bár működött, forgott, de nem melegített. Egy óra alatt el is készült a javítás, mehettem is érte. Javaslom, hogy hívják a megadott számot, mielőtt mennének.

Szekszárd dolgozom, megyében is! Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat!

 • Kapszulás kávéfőző javítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A legnagyobb hozzáértés, mit valaha tapasztaltam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kapszulás kávéfőző javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kapszulás kávéfőző javítás: mennyi a munkadíj Szekszárdon?

Szekszárdon a kapszulás kávéfőző javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Szekszárdon a fényszóró beállítás szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szekszárdon?

Most 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő feladattal kereshető meg: fényszóró beállítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi szerelő segítségét?

Egy jó autóvillamossági szerelő a fényszóró beállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: szerelő?

Ha a legjobb autóvillamossági szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fényszóró beállítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas