Kávéfőző javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 szerelő közül! Korrekt kávéfőző javítás árak: 7300-13700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző javítás Szekszárdon?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Minden munkára garanciát adunk, melynek mértéke: nettó 30000ft alatti javításoknál 6 hónap, nettó 30000ft felett 12 hónap. A javítási költségen felül, adódhat alkatrész költség is. Csak saját alkatrész raktárról dolgozunk, az alkatrész beszerzéseket mi végezzük, erre tudunk garanciát vállalni. A javítások 90% -ához nem szükséges alkatrész felhasználás!

 • Kávéfőző javítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Bevittem a feleségem telefonját kijelzőcserére. Abszolút gyorsan és hatékonyan működött az úriember. Ár-érték arányban kiváló szolgáltatást kaptam. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, akinek jó iPhone szervízre van szüksége.

A megoldások embere vagyok. Magas színvonalú munka, minőségi alkatrészekkel és alapanyagokkal, profi szakemberekkel. Szerelés gyorsan, reális áron, hétfőtől-péntekig!

 • Kávéfőző javítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Készségesek, korrektek, segítőkészek

Lajos Bácsi
egy éve
Akár a helyszínen is megvárható Budapesten ingyenesen kiszállítunk! Minőségi, környezettudatos szerviz. 30 év tapasztalatával várjuk! Gyári alkatrészek. 12 hónap garancia.
 • Kávéfőző javítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, profi csapat. :)

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Érdeklődj személyesen, vagy telefonon! Ingyenes diagnosztika. Azonnali javítások. Munkánkra garanciát...

 • Kávéfőző javítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Rendes, alapos, nagyon megbízható szakember

Opel Bonto
egy éve

Tisztelt Érdeklődő! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. minőség, precizitás. márkafüggetlen szerviz. szerviz futár.

 • Kávéfőző javítás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Az igért 2 hét javítási határidő több mint 5 hét.Kapcsolat felvétel, csak addig jó, míg átveszi a javítani való terméket. Nem ajánlom! Az erősítő 1 napig működött, 16 ezer forintba került a tákolás! Kerüljétek...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok