Konyhai robotgép javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 szerelő közül! Korrekt konyhai robotgép javítás árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyhai robotgép javítás Szekszárdon?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Kedves érdeklődő! Díjmentes kiszállás és garancia az alkatrészre. Legyen az ön problémája a mienk! Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Elektronika javítás.

 • Konyhai robotgép javítás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt szerelés, bevállalt hataridő tartásával. Telefonon tartottuk a kapcsolatot, aktuális tájékoztatást kaptam a szerelés folyamatáról. Ajánlani tudom.

Üdv Balázs vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és akkumulátor csere akár azonnal, extra költségek nélkül. szerviz futár. időpont foglalás.

 • Konyhai robotgép javítás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mind emberileg, mind szakmailag kiváló csapat. Korrekt árak, megbízható munkavégzés. Csak ajánlani tudom

Márton vagyok. Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Bennünk nem fog csalódni. Klímatisztítás profiktól. Kiszállási díj 0 Forint. Minőség és szakértelem. Kiszállás 2 órán belül.

 • Konyhai robotgép javítás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

De mások szerint Ő még jó volt,aztán olvastam rosszat is,de biztos csak trollkodok.

Kedves érdeklődő! Márkás klímarendszerek felszerelése, javítása vagy cseréje, akár lakásfelújítási támogatással! Rövid határidőn belül vállalajuk a nálunk vásárolt készülék kiszállítását és telepítését! Raktárról azonnal. Akciós árak. Rendkívüli kedvezmények. Ingyenes házhozszállítás.

 • Konyhai robotgép javítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A mai napig nem tudom, mi volt a baja/hibája a leadott készüléknek!🤫 Az árat szerencsére megtudtam! 😎

Szilárd, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Bankkártyás fizetés. Országosan. Garancia a javításokra. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Konyhai robotgép javítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt,Preciz,Gyors.Ajánlom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő konyhai robotgép javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai robotgép javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a konyhai robotgép javítás átlagos ára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Szekszárdon az autó karbantartás és ápolás szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KARBANTARTÁS ÉS ÁPOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: autó karbantartás és ápolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autó karbantartás és ápolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas