Led tv törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 tv szerelő közül! Korrekt led tv törött kijelző javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 tv szerelő most online

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a led tv törött kijelző javítás Szekszárdon?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Ha helyszínen nem javítható a készülék akkor átvételi elismervény ellenében beszállítjuk a szakszervizbe és a javításról rövid időn belül tájékoztatjuk.
  • Led tv törött kijelző javítás

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon köszönöm, nagyon gyors és minden kiváló minőségű! A mai napra állítottam be egy munkát, és a technikus este érkezett meg. Az időzítés fantasztikus!!!

CRT televízió (hagyományos TV) javítás, LCD TV javitás, LED TV javítás, Plazma TV javítás, Projektor javítás, Monitor javítás, Kamera javítás, BluRay lejátszó javítás, DVD lejátszó javítás, DVD felvevő javítás, Videó magnó javítás, Távirányító javítás, CD lejátszó javítás, Music center javítás, Mini disc lejátszó javítás, DAT magnó javítás, Kazettás magnó DECK javítás, Erősítő javítás, Rádió javítás, Rádióerősítő javítás, Receiver javítás, Lemezjátszó javítás,Hangfal javítás
  • Led tv törött kijelző javítás

    6100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A technikus gyorsan jött, szakszerűen végezte a munkát, garanciát és üzemeltetési tanácsokat adott. Köszönöm szépen. Ajánlom.

Olcsó tv javítás a minőség megőrzésével. Minőségi tv javítás, de mégis törekszünk arra, hogy az egyik legolcsóbb, de az egyik legjobb tv szerviz is legyünk! Ha valahol azt olvasod, hogy a javítás pl: 8eFt-tól indul, akkor az nem azt jelenti, hogy minden esetben 8eFt! Több ezer típus létezik és mindegyiknek más az ára. Egy hibajelenség viszont több hibára is utalhat. Ezért várd meg, hogy átvizsgálják a tévét és utána kapsz pontos árat!
  • Led tv törött kijelző javítás

    5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen a munkát, a probléma nagyon gyorsan megoldódott, megoldja a problémát, most nézzük a TV-t, és élvezzük🤗

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő led tv törött kijelző javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Led tv törött kijelző javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a led tv törött kijelző javítás átlagára 7100 - 13400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Tv Szerelők - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Szekszárdon?

Most 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LED TV TÖRÖTT KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tv szerelő?

Egy tv szerelő a következő feladattal kereshető meg: led tv törött kijelző javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tv szerelő?

Egy megbízható tv szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: led tv törött kijelző javítás?

A led tv törött kijelző javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy tv szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas