Lg projektoros tv javítás szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 tv szerelő közül! Korrekt lg projektoros tv javítás árak — 5000-9500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 tv szerelő most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lg projektoros tv javítás Szekszárdon?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Sony, Akai, Panasonic, JVC, Daewo, ITT, Philips, Orion, Yamaha, LG, Goldstar, Samsung, Grundig, Blaupunkt, Hyunday, Vestel, Beko, Sanyo, Normende, Thomson, Aiwa, Yamaha, Kenwood, Denon, NAD, Technics, Saba, Dimarson, Pioneer, Videoton, Orion, Funai, Audioton, Teac, Onkyo, Harman Kardon, Marantz, Siemens stb...
  • Lg projektoros tv javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ez a szakember azonnal reagált, és még aznap eljött, és elvégezte a javítást. Nem is számítottam rá, hogy ilyen gyors lesz. Ajánlom

Távirányító javítás / pótlás. Részben vagy egyáltalán nem müködő távirányítóját megjavítjuk, de ha sérült, törött, vagy javíthatatlan akkor segítünk a készülékhez legjobban illeszkedő azt tökéletesen vezérlő új irányító pótlásában, beszerzésében. Elveszett vagy tönkrement távirányító azonosításához szükség van a televízió hátúlján lévő model számra vagy az eredeti távszabályzón lévő azonosító kódra. Általánosságban minden modelhez rövid határidővel elérhető utángyártott vagy eredeti originál vezérlő.
  • Lg projektoros tv javítás

    5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Jól van, gyorsan megjavította a nagy tévénket a szemünk előtt. Minőségi munkát végzett, ajánlani fogom barátaimnak. Köszönöm!

Bosszantó amikor foci mérkőzés közben elromlik a távkapcsoló és nem lehet hangot állítani, aztán nem lehet bekapcsolni a tévét. Ilyen esetben a tv távirányító javítását vagy a cseréjét szoktuk javasolni, ennek árait itt találod!
  • Lg projektoros tv javítás

    4400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett a szakember munkájával. Eljött, gyorsan diagnosztizálta a problémát, kicserélte az alaplapot, és minden működik! Ajánlom őt!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő lg projektoros tv javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lg projektoros tv javítás: mennyibe kerül Szekszárdon?

Szekszárdon a lg projektoros tv javítás átlagos díja 6400 - 12000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tv Szerelők - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Szekszárdon?

Jelenleg 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LG PROJEKTOROS TV JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek tv szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tv szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: lg projektoros tv javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tv szerelő?

Egy megbízható tv szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tv szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas