Telefon érintőképernyő javítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt telefon érintőképernyő javítás árak — 4300-8100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon érintőképernyő javítás Szekszárdon?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Szerviz szolgáltatásunk:, telefon érintőképernyő javítás, alcatel kijelző javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon alaplap javítás, samsung telefon üvegcsere

Fő profilunk:, samsung akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás, vezetékes csengő szerelés

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A kivitelezésre nem lehet panasz. Mindenkinek ajánlom.

Üdvözlöm! Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 5s akkumulátor csere, kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon töltő javítás, telefon kamera lencse javítás

Szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, betört telefon kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, képernyő csere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm szépen a segítséget, nagyon ajánlott! :)

A megoldások embere vagyok. Iphone, Samsung, Huawei, Lg, Sony telefon kijelző felújítása gyári minőségben. Üveg csere, felújítás, kijelző javítás. Telefon akkumulátor csere.

Munkáim:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás, telefon kijelző csere, kijelző javítás, telefon szoftver javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Minden nagyszerű! Mindent megvettem, amire szüksége volt, és mindenről, amire szüksége volt, azonnal gondoskodtak. Mindent hozott, amire szüksége volt! Minden megtette a megbeszélt összeget, és egy bónusz ragasztotta az üveget, amit hozott magával is!!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon érintőképernyő javítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon érintőképernyő javítás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a telefon érintőképernyő javítás átlagos díja 7000 - 13100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Szekszárdon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAND ROVER SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: land rover szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a land rover szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha profi autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A land rover szerviz és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas