Telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon üvegcsere árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Árpád

Árpád

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon üvegcsere Szekszárdon?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lennél a végeredménnyel.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon bekapcsoló gomb javítás, xiaomi akkumulátor csere, beázott iphone javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás

  • Telefon üvegcsere

    5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm szépen! minden gyorsan és kiváló minőségben történt. a telefon most olyan, mintha új lenne!!!!

Zsolt vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Galaxy okostelefonok készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás Galaxy okostelefonok szervizeinkben

Főbb szolgáltatásaink:, asztali telefon javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon kijelző karc javítás, asztali telefon javítás, mobiltelefon javítás

  • Telefon üvegcsere

    4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

A munkát a megállapodás szerint végezték el.

Szekszárd dolgozom, megyében is! Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon töltő javítás

Amiket vállalok:, beázott iphone javítás, samsung kijelző csere, telefon újratelepítés, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon adatmentés

  • Telefon üvegcsere

    5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon nagy tudású művész! Mindenképpen ajánlom!

Viola Vas
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon üvegcsere közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon üvegcsere: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a telefon üvegcsere átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Szekszárdon az autókárpit javítás szolgáltatáshoz már 12 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKÁRPIT JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autókárpitos ezzel a feladattal bízható meg: autókárpit javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

A jó autókárpitos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható autókárpitos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autókárpit javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas