Nagytestű kutya szállítása szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 szállító közül! Korrekt nagytestű kutya szállítása árak — 2400-4500 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 szállító most online

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Endre

Endre

Ingyenes kiszallas.

Mihaly

Mihaly

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül a nagytestű kutya szállítása Szekszárdon?

2400 - 4500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Mihály. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. lomtalanítás – 2500.-ft/m3 zsákos sittszállítás – 10000 ft/m3 konténer – 8 m3 - 70000 ft-tól + kiállási díj. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Nagytestű kutya szállítása

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm szépen. Minden a megbeszéltek szerint ment.

Szia! Én Szabolcs vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Nagytestű kutya szállítása

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsan ment.

Jó napot! Az én nevem Zoltán és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. A lakhelyem Budapest. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Nagytestű kutya szállítása

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható vállalkozó. Régóta dolgozik nekünk Zoltán, mint alvállalkozó. Maximális pontot adok neki.

Hello, József vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti vagyok. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól 4 db gumi, felnivel - 12000 f, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Nagytestű kutya szállítása

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Jó áron dolgoznak és náluk tényleg az "ügyfélért mindent" elv érvényesül. Profik, gyorsak, pontosak es mindenre van megoldásuk.

Üdv! Az én nevem Árpád és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! A telephelyem Budapest. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Árak: lomtalanítás - 3000 ft/m3 zsákos sittszállítás – 4000 ft/zsák konténer – 3 m3 - 38000 ft-tól Nincs kiállási díj. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Nagytestű kutya szállítása

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben ment. Köszönöm a felkészült, gyors segítséget.

Sziasztok! 😊🙂 Tibor vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: autószállítás -150 ft/km-től várakozási díj (30 perc) - 5000 ft. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Nagytestű kutya szállítása

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan elégedettet vagyunk. Kedvesek gyorsak precízek. Budapestről vidékre költöztettek. Kitűnő csapat! Mindenkinek ajánlani tudom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító nagytestű kutya szállítása közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nagytestű kutya szállítása: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a nagytestű kutya szállítása átlagára 2400 - 4500 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Szekszárdon a nagytestű kutya szállítása szolgáltatáshoz már 27 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szállítót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NAGYTESTŰ KUTYA SZÁLLÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szállító?

Egy szállító ezzel a feladattal bízható meg: nagytestű kutya szállítása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szállító?

Egy jó szállító részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: szállító?

Ha egy megfelelő szállító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A nagytestű kutya szállítása és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas