Élőállat szállítás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 szállító közül! Korrekt élőállat szállítás árak: 1800-3500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szekszárdon közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 szállító most online

György

György

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

arpad

arpad

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül az élőállat szállítás Szekszárdon?

1800 - 3500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Szia, Béla vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: iroda költöztetés, magánszemélyeknek, raktár költöztetés. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: autószállítás – 150 ft/km-től szállítás – 280huf/kilométerről egyedi ajánlat alapján.

 • Élőállat szállítás

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, jó csapat. Nagyon elégedett vagyok.

A nevem Géza. Cégem székhelye itt van: Budapest. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Élőállat szállítás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

20 éve a partnerünk Géza-ék. Maximálisan elégedettek vagyunk. Transzformátorházakban, szűk helyen is kiválóan végzik el a feladatokat.

János vagyok és teherszállítással foglalkozok. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix km díj 150 ft 1 db autó 2300 kg – 260-300.- ft/km. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Élőállat szállítás

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Másnak is jó szívvel ajánlom. Köszönjük a gyors, precíz munkát. Találkozunk legközelebb.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Péter. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanitás 14000 ft/kiállás sittszállítás 15000 ft-tól zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥.

 • Élőállat szállítás

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Közvetlenek, precízek és nagyon mobilisak. Minden kérésünket igyekeztek teljesíteni. Minden tiszteletünk a fiúké! Nem egy könnyű munka a költöztetés, ők mégis jókedvűen és pikk-pakk hurcoltàk a nehéz dolgainkat a második emeletről. Még ebédidőt sem tartottak! 5 helyett 6 csillagot érdemelnek!? Családbarát szolgáltató, csak ajánlani tudjuk. Köszönettel: két kisgyermekes család

Hello, Viktor vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (szállítás, heverő, háztól házig szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanítás - 2400 ft/m3 1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 30000 ft-tól. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Élőállat szállítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Legközelebb is titeket választunk, és mindenképpen ajánljunk másoknak. Köszönjük szépen a gyors és profi költöztetést a srácoknak. Még a kutyáinkat is kényeztették és rendkívül rugalmasak voltak. Emellett a magas szintű szolgáltatás mellett az árakban sem kellett csalódni. Így nem költöztünk gyomorideggel, sőt.

Üdvözlöm! Attila vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Nagy tapasztalatom van szállítással. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . teherautó sofőrrel 5500 ft/h bútor házhoz szállítás 12000 ft 120 ft/km (nincs óra díj) + kiállási díj. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Élőállat szállítás

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Munkájukat köszönjük, szívesen ajánljuk Önöket mások figyelmébe is. A kommunikációjuk gyors és segítőkész, a megismert hat fő Munkatársuk pedig kulturáltan, nagy szakértelemmel végezte el a költöztetést. Ezzel a referencialevéllel szeretnénk megerősíteni elégedettségünket a szolgáltatásukkal kapcsolatban.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító élőállat szállítás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok