Fuvarozás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fuvarozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 17 fuvarozó közül! Korrekt fuvarozás árak: 2200-4200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fuvarozó most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Balazs

Balazs

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a fuvarozás Szekszárdon?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb fuvarozók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Jó napot! Az én nevem László és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. A telephelyem Budapest. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az árak a következőek: km díj – 150 ft az árak a gépjármű problémájának függvényében kerül kiszámításra.. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Fuvarozás

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom őket. Elfogadható ár, gyorsaság, segítőkészség. Kreatív pakolásban sem utolsók :) Percre pontosan érkeztek, tökéletes munkát végeztek.

Szia! Én László vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: közúti áruszállítás, vagy háztartási gépek hűtőszekrény, raklapos szállítás. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Fuvarozás

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

László fuvarozó munkájával elégedett vagyok.

Sziasztok! 😊🙂 Zoltán vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: veszélyes áru fuvarozása kisáruszállítással, tehertaxi szolgálat, ablak szállítás Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra 7500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Keressen bizalommal!

 • Fuvarozás

  8000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Azt hittem, hogy egy teljes napig tart a költözés és a bútorok tologatása. Nagyon elégedett vagyok Zoltán és csapata munkájával. Kellemes meglepetés volt, hogy fél nap leforgása alatt minden bútorunk átkerült új helyére!

Szia, Gábor vagyok és szállítmányozással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Az év bármelyik napján kereshetsz. teherautóm mindig kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó sofőrrel 5000.-ft/óra költöztetés - 5500 ft/órától 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra + kiállási díj. Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Fuvarozás

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Meg vagyunk elégedve Gábor munkájával.

Üdvözlöm! Sándor vagyok, tapasztalt fuvarozó. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Fuvarozás

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Fogom ajánlani a cégüket másoknak is, szükség esetén újra igénybe fogom venni a szolgáltatásaikat. A két fiatalember rendkívül udvarias, szolgálatkész volt és szakszerűen, gyorsan végezték munkájukat.

Szia, Sándor vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Áraink: autószállítás 180 huf/km autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től. Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Hivatásunk a költöztetés!

 • Fuvarozás

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden tökéletes volt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fuvarozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fuvarozó fuvarozás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok