Bútor fuvarozás: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fuvarozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 fuvarozó közül! Korrekt bútor fuvarozás árak: 1800-3500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fuvarozó most online

Istvan

Istvan

Szállítás 0-24

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bútor fuvarozás Szekszárdon?

1800 - 3500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb fuvarozók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Üdvözlet! Zoltán vagyok. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 5 tonnás teherautóval sofőrrel - 6000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 110 ft/km.

 • Bútor fuvarozás

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm! Gyors, profi csapat.

Szia, Károly vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. műhelyek gyárak költöztetése, fotelágy, vidéki költöztetés ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Az alapdíj: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/h 130 ft/km. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Bútor fuvarozás

  6100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsak és pontosak voltak. Gördülékenyen ment a költözés,

Szia, Pál vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. teherautó 2 rakodóval 6000 ft/h költöztetés díja 7500.-ft/óra fagyasztott és hűtött áruszállítás országosan 25000 ft + kiállási díj. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Bútor fuvarozás

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben ment a Budapest költözéskor. Jó csapat, figyelmesek, gyorsak, szakszerűen dolgoznak.

Üdvözlet! Sándor vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Bútor fuvarozás

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Minden rendben ment.

Szia! Én Gyula vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. autószállító utánfutó 3,5 t, autómentés-trélerezés, helyszíni defektjavítás is vállalok. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: gyüjtőedények értékesítése, 3 m³ - 20 m³-es konténerek, elektronikai hulladék felvásárlás. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Bútor fuvarozás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltam velük elégedve nagyon.

Zsolt vagyok és expressz fuvart vállalok! Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: autógumik és felnik szállítása, hűtőszekrény-mosógép szállítás, költöztetés tárolás. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix autószállítás 180 huf/km autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től.. Keressen bizalommal!

 • Bútor fuvarozás

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletesen meg voltam elégedve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fuvarozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fuvarozó bútor fuvarozás közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor fuvarozás: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a bútor fuvarozás átlagára 1800 - 3500 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fuvarozók - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fuvarozót Szekszárdon?

Most 17 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR FUVAROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek fuvarozót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált fuvarozót hívnod ha erre van szükséged: bútor fuvarozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fuvarozó?

A jó fuvarozó pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor fuvarozót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas