Fuvarozás költöztetés szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fuvarozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 fuvarozó közül! Korrekt fuvarozás költöztetés árak: 1700-3200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 fuvarozó most online

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a fuvarozás költöztetés Szekszárdon?

1700 - 3200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb fuvarozók Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

János vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom: gyógyszeripar, ülőgarnitúra, gumi szállítás. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés – 6500 ft/h 130 ft/km + rakodó 2000 ft/óra Várom megkeresésed!

 • Fuvarozás költöztetés

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindig őket hívjuk (kell ennél több?). Jánosék munkája teljesen rendben van.

János vagyok és teherszállítással foglalkozok. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix km díj 150 ft 1 db autó 2300 kg – 260-300.- ft/km. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Fuvarozás költöztetés

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Másnak is jó szívvel ajánlom. Köszönjük a gyors, precíz munkát. Találkozunk legközelebb.

Üdvözlöm! Attila vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Nagy tapasztalatom van szállítással. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . teherautó sofőrrel 5500 ft/h bútor házhoz szállítás 12000 ft 120 ft/km (nincs óra díj) + kiállási díj. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Fuvarozás költöztetés

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Munkájukat köszönjük, szívesen ajánljuk Önöket mások figyelmébe is. A kommunikációjuk gyors és segítőkész, a megismert hat fő Munkatársuk pedig kulturáltan, nagy szakértelemmel végezte el a költöztetést. Ezzel a referencialevéllel szeretnénk megerősíteni elégedettségünket a szolgáltatásukkal kapcsolatban.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Zsolt. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. 7,5 tonnás autó 1 rakodóval – 11000.-ft/óra bútor házhoz szállítás 13000.-ft-tól autó, plusz egy rakodó sofőr – fix 8000.-ft + kiállási díj. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Fuvarozás költöztetés

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden a megbeszéltek szerint történt. Elégedett vagyok.

Szia! Én László vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapesti vagyok. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. fuvarszervezés Egerben vidéken, fotelágy, termőföld szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 3,5 tonnás autó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra költöztetés - 49.990 ft-tól további rakodók – 2500.-ft/óra Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Fuvarozás költöztetés

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ezúton is köszönöm a munkájukat, mindenben kifogástalanok voltak. Csak a legfelsőbb fokon tudoktudunk nyilatkozni mindazért, amit értünk tettek. Ismerőseimnek is fogom ajánlani Önöket, ha kérdeznek bennünket, esetleg szóba jön a téma.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Mihály vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Keressen bizalommal!

 • Fuvarozás költöztetés

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Ügyesen, a bútorok sérülése nélkül sikerült a 9-dik emeletről liftbe be nem férő bútordarabokat lehozniuk. Mindezt vidáman, jó kedéllyel. Mindenkinek ajánlani tudom őket! üdvözlettel Mihály (city)ről költöztünk (city)re. Korrekt módon tájékoztattak előre az árakról, pontosan érkeztek, szakszerűen rövid idő alatt átköltöztettek minket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fuvarozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fuvarozó fuvarozás költöztetés közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fuvarozás költöztetés: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a fuvarozás költöztetés átlagos díja 1700 - 3200 Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fuvarozók - hogyan választhatunk Szekszárdon?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fuvarozót Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FUVAROZÁS KÖLTÖZTETÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok fuvarozót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált fuvarozót hívnod amennyiben erre van szükséged: fuvarozás költöztetés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fuvarozó?

A jó fuvarozó részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: fuvarozás költöztetés?

A fuvarozás költöztetés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy fuvarozót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas