Megbízási díj könyvelése: erre van szükséged Szekszárdon és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 adótanácsadó közül! Korrekt megbízási díj könyvelése árak — 5600-10500 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szekszárdon környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 adótanácsadó most online

Nóra B.

Nóra B.

Kedvezményt adok

Mercédesz S.

Mercédesz S.

Tapasztalt vagyok

Zsolt J.

Zsolt J.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a megbízási díj könyvelése Szekszárdon?

5600 - 10500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Munkánkat úgy végezzük, hogy Önnek a lehető legkevesebbet kelljen a könyveléssel foglalkoznia. Mindig naprakészek vagyunk adózással, könyveléssel kapcsolatos szabályokkal és odafigyelünk cége adózási költségeire.

 • Megbízási díj könyvelése

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profin felkészült csapat! Köszönjük szépen az együttműködést :)

Márta
2 éve

Szeretettel üdvözöllek! Egyéni vállalkozókra és kisvállalkozásokra specializálódott szakemberként hiszem, hogy a jól működő üzleti kapcsolat alapja a Vállalkozó és a Könyvelő között a bizalom és az, hogy a Könyvelő úgy tekintsen a vállalkozásodra, mintha az a saját "gyermeke" volna. Így tudok segíteni a vállalkozásod számára a legoptimálisabb adó- és pénzügyi döntések meghozatalában, és a mindennapos bevallási- és befizetési kötelezettségek teljesítésében. Amennyiben úgy gondolod, hogy tetszik a szolgáltatásom, egyeztessünk időpontot, amikor is átbeszéljük vállalkozásod jellemzőit, a Te elképzeléseidet! Ha még csak most gondolkozol vállalkozás indításán, abban is szívesen segítek! Személyre szabott szolgáltatásommal kiválasztjuk a legmegfelelőbb adózási formát, és ráadásul az indulásban is megkönnyítem a dolgodat! :) Keress bizalommal elérhetőségeim valamelyikén minden nap 8-18 óráig! Telefon:30/385 4414

 • Megbízási díj könyvelése

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tényleg megbízható, pontos! Csak ajánlani tudom!

Miklós
2 éve

Könyvelőirodánk minden ügyfelére kiemelt figyelmet fordít, legyen szó akár kisvállalkozó havi néhány bizonylatos könyvelői teendőiről, akár nagyobb cég több száz könyvelendő tételéről. Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés várható egyedi sajátosságait. INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK számára 1 órás ingyenes tanácsadás keretében nyújtunk segítséget!

 • Megbízási díj könyvelése

  6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Párja által ismertem meg a Budapesti könyvelőiroda vezetőjét. Andi tényleg nagyon kedves, barátságos, de egyúttal szakmailag felkészült, tapasztalt, precíz, alapos könyvelő Budapesten. Szívesen ajánlom másoknak is.

László
2 éve

Komárom-Esztergom Megyében Tata mellett Szomódon élek, itt van irodám. Munkámra a gyorsaság, precizitás, felelősségteljesség jellemző. Teljes körű könyvelést, bérszámfejtést vállalok egyéni vállalkozóknak, és társaságoknak egyaránt. Több évig dolgoztam egy nagy könyvelőirodában, ahol sok tapasztalatot gyűjtöttem a különböző profilú cégek, egyéni vállalkozók könyvelése során. SZOLGÁLTATÁSOK: teljes körű könyvelés teljes körű bérszámfejtés

 • Megbízási díj könyvelése

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, udvarias és extrém módon felkészült! 👌

Péterné
2 éve

Társaságunk komplex számviteli szolgáltatást, adó-és üzletviteli tanácsadást nyújt társas vállalkozások részére. Célunk, hogy a különféle iparágakban szerzett tapasztalatokkal a különböző méretű vállalkozások hatékony működését támogassuk. Külföldi partnerirodák közreműködésével, a határon átnyúló szolgáltatást végző cégek általános és speciális ügyintézéseit, mint pld. bejelentések, regisztrációk, engedélykérelmek stb. átvállaljuk, a külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos elszámolásokban segítséget nyújtunk. Az ügyfelek elégedettsége iránt érzett elkötelezettségünkkel, kiemelkedő ügyfélközpontúsággal emeljük szolgáltatásaink értékét. Tárgyalóképes angol és német nyelvtudással állunk a partnerek szíves rendelkezésére. Tevékenységünket szakmai felelősségbiztosítással végezzük. Munkánkat hazai és külföldi szakértői csapat (ügyvéd, adószakértő és könyvvizsgáló) támogatja, akik hozzájárulnak az iroda szakmai fejlődéséhez és a nemzetközi elvárásokhoz történő alkalmazkodás elsajátításához. Megtisztelő érdeklődésüket várjuk Budapestről, Pest megyéből és Győr-Moson-Sopron megyéből is. SZOLGÁLTATÁSOK: Kis-, közép-és nagyvállalkozások részére: - könyvelés , igény szerint könyvvezetés devizában, - helyszíni könyvelés, - fióktelep könyvelés, - adótanácsadás, adóoptimalizálás, - könyvvizsgálat, IFRS könyvvizsgálat, - bérügyvitel, - transzferár-nyilvántartás, - cégátvilágítás, - üzletviteli tanácsadás.

 • Megbízási díj könyvelése

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Az egyik legsokoldalúbb és legalaposabb könyvelő Budapesten, akihez eddig szerencsém volt. Mindennek gondosan utána néz, mielőtt választ adna. Ráadásul kedves, barátságos, mosolygós hölgy. Élmény vele dolgoztatni!

Ilona
2 éve

Okleveles közgazda, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, pályázati tanácsadó képesítésekkel rendelkezünk. 1997 óta pénzügyi,-gazdasági,-controlling,-könyvelési,-folyószámla kezelési,-munkaügyi osztályok vezetési gyakorlatával, 2007 óta közvetlen könyvelő irodai tapasztalattal rendelkezve, Kft, Bt, Egyénicég és vállalkozások, Őstermelők, Közhasznú és nem közhasznú alapítványok, Egyesületek könyvelését látjuk el folyamatosan. Külföldi partnereink is vannak, akiket minden területen Olasz és Angol nyelven tudjuk kiszolgálni. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás, adótervezés, cégalapításban-végelszámolásban közremű-ködés, Könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés, Mérleg készítés, Adóbevallások és adatszolgáltatási tevékenység ellátása. Cég- és adózói képviselet hatósági eljárásokban (ÁFA és adóbevallások ell.) Pályázati tanácsadás és írás, teljes folyamat végigkísérése.

 • Megbízási díj könyvelése

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, segítőkész, pontos!

Maria
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó megbízási díj könyvelése közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kanapé kárpitozás: milyen árak vannak Szekszárdon?

Szekszárdon a kanapé kárpitozás átlagos ára 41800 - 78500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Szekszárdon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szekszárdon?

Jelenleg 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: kanapé kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a kanapé kárpitozás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas