Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Szekszárdon és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 6000-11300 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szekszárdon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szekszárdon környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 jogi tanácsadó most online

Marina K.

Marina K.

Kedvezményt adok

Edit S.

Edit S.

Tapasztalt vagyok

Edina S.

Edina S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Szekszárdon?

6000 - 11300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Szekszárdon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

Jogi szakokleveles gazdasági szakember vagyok, valamint mérlegképes könyvelő végzettségem is van. Ügyfélközpontú és rugalmas hozzáállás, gyors és hatékony munkavégzés jellemez. Célom, hogy munkámat az ügyfél igényeihez igazodva, jó partneri kapcsolat kialakításával végezzem.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Erzsike precíz, pontos, gyors, megbízható. Mindenkinek ajánlom aki probléma mentes könyvelést szeretne. Nagyon ajánlott!

Tímea
2 éve

Könyvelés, adótanácsadás, agrár könyvelés - Vas megye, Szombathely. Irodánk teljes körű könyvelési szolgáltatást nyújt egyéni vállalkozó, őstermelő, családi gazdálkodó, társas vállalkozás és egyéb szervezet részére az egyszeres és kettős könyvvitel rendszerében. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Bérszámfejtés Adótanácsadás Képviselet Tájékoztatás

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Az egyik legjobb könyvelő minden kérdésre maximálisan és érthetően válaszol figyelmes kedves ha egy jó könyvelő kell itt biztos azt kapsz

Marius
2 éve

Könyvelés kifejezetten KATÁ-sokra szabva. www.katakonyveles.hu

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, gyors csak ajánlani tudom!

Andi
2 éve

Egyéni vállalkozó vagyok 2019 óta. Több mint 10 éves munkatapasztalattal rendelkezem, könyvelési és bérszámfejtési területen egyaránt. SZOLGÁLTATÁSOK: Számviteli szolgáltatás, könyvelés. Bérszámfejtés, TB ügyintézés

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt barátságos,segítőkész! Csak ajánlani tudom!! Mi csak hozzáfogunk menni!

János
2 éve

Nagykanizsán, mintegy 30 éves szakmai tapasztalattal végzem a számviteli szolgáltatási tevékenységet. Vállalok társas-, és egyéni vállalkozások, mezőgazdasági őstermelők és civil szervezetek részére teljes körű könyvelési, bérszámfejtési, beszámol ó-, és bevalláskészítési feladatokat. Célom a naprakész minőségi munka biztosítása. Ehhez megfelelő számítástechnikai rendszerrel rendelkezem. Megbízásaimat szerződés alapján, szakmai felelősségbiztosítással végzem SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvviteli-, számviteli szolgáltatás nyújtása Adótanácsadás Magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Szuper és korrekt csapat! 5☆

Simon
2 éve

20 éve működő irodánk kis- és középvállalkozások, társadalmi szerveztek, bt.-k, kft.-k, egyéni vállalkozások, nonprofit szervezetek, társasházak részére teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalja. További szolgáltatásaink: bérszámfejtés, TB ügyintézés, angol-német nyelvű konzultáció, SZJA bevallás elkészítése, munkaügyi feladatok ellátása, adótanácsadás, hatóság előtti képviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Angol-német nyelvű könyvelés, bérszámfejtés, konzultáció. Társasházak könyvelése.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Azóta költözött nyugalom az életembe, amióta ez a könyvelő iroda foglalkozik a vállalkozásunk könyvelésével, gördülékeny a könyvvitel, legalább erre nincs gondom. Bátran ajánlom mindenkinek, aki profi könyvelőt keres.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Szekszárdon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: mennyi az ára Szekszárdon?

Szekszárdon a konyhai munkalap beépítés átlagos díja 2600 - 4800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Szekszárdon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szekszárdon?

Ebben a pillanatban 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: konyhai munkalap beépítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a konyhai munkalap beépítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: konyhai munkalap beépítés?

A konyhai munkalap beépítés és összes részfeladata ide sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas