Ajtó tapétázás Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb tapétázókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 50 tapétázó közül, 1100-2100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a ajtó tapétázás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 tapétázó most online

Ernő

Ernő

erdekel.

Ernő

Ernő

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az ajtó tapétázás Szolnokon?

1100 - 2100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Teljes körű felújítást vállalunk profi szakemberekkel lakások és családi házak esetén is. Bízza otthona felújítását profi szakemberekre. Generálkivitelezés magas minőségben. Fő profilunk: Tapétázás; Gépi vakolás; Lábazat festés. Lakásfelújítás

 • Ajtó tapétázás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Igazi szaküzlet hozzáértő eladókkal!

Versenyképes árazás, azonnali munkakezdès Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal vakolás; Konyha festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Ajtó tapétázás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyom profi csapat, precízen és nagyon tisztán dolgoznak. Udvariasak, segítőkészek, megbízhatóak. Örülök, hogy rájuk találtam, szép munkát végeztek.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Exclusive kialakítások. Minőségi felújítás. Ingyenes felmérés. Feladatok amiket vállalok: Komplett fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Nemesvakolat festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Ajtó tapétázás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, szép munka. Bármikor újra megbíznám őket.

Az egész országban, a családi házak felújítási specialistájával. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk és személyesen mindent átbeszélünk. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Szobafestés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Ajtó tapétázás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors precíz munka jó áron

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron Feladatok amiket vállalok: Vlies tapétázás; Gipszkarton javítása; Meszelés. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Ajtó tapétázás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Az emeleten dolgozó hölgy ha jól emlékszem Léna, segítőkész, gyors, szakmai tudása tökéletes, és ha hiba csúszik a rendszerbe , azon van , hogy ezt gyorsan rendbe hozzák. Bárcsak ilyen lenne mindenhol a személyzet. Ezek után amikor Szeghalmon járok biztos be fogok nézni.

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Kedvező ár. Szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkartonozás; Tisztasági festés. Lakásfelújítás

 • Ajtó tapétázás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon felkészült csapat, helyben talán a legszélesebb termékpalettával

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó ajtó tapétázás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó tapétázás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon az ajtó tapétázás átlagos díja 20200 - 37800 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tapétázók - hogyan választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tapétázót Szolnokon?

Jelenleg 31 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ TAPÉTÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk tapétázót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tapétázót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: ajtó tapétázás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi tapétázó segítségét?

Egy jó tapétázó az ajtó tapétázás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: tapétázó?

Ha egy megfelelő tapétázó segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó tapétázás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas