Tapétázás vlies tapétával Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb tapétázókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 49 tapétázó közül! Korrekt tapétázás vlies tapétával árak — 3200-6000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 tapétázó most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Tihamer

Tihamer

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a tapétázás vlies tapétával Szolnokon?

3200 - 6000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Minőségi munka. Kedvező ár. Főbb szolgáltatásaink: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Mennyezeti repedések eltüntetése; Lakótelepi erkély felújítás. Házfelújítás

 • Tapétázás vlies tapétával

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok, gyorsan és profin dolgoztak. Tisztaságot hagytak maguk után és csodaszép falakat. Köszönöm mégegyszer!

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád felújítás; Plafon vakolás; Csövek festés. Ház külső/belső felújítás

 • Tapétázás vlies tapétával

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz, igényes szép munka! Megbízható csapat! Csak ajánlani tudom! Várunk vissza Titeket👍😁

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Megbízható csapat, szakképzett kollégák és elsőosztályú minőség kedvező áron! Kedvező ár. Minőségi munka. Teljes generálkivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Használt ház felújítása; Gipszkartonozás tetőtérben; Tetőfestés. Keressen, Mi segítünk

 • Tapétázás vlies tapétával

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Bő árukészlet, gyors előzékeny, kiszolgálás.

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra... Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal glettelés; Csempe festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Tapétázás vlies tapétával

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom Dávidékat. Nagy szakértelemmel rendelkeznek, munkájuk alapos és tartják a vállalt határidőt. Az utóbbi években számos munkával bíztuk már meg őket, s megelégedettségünknek hála, elsősorban őket fogjuk keresni a jövőben is.

Lakásfelújítás Budapest keresése. Azonnali, személyre szabott találatok. A legjobb találatok a Lakásfelújítás Budapest. Itt megtalálja velünk amit keres! A teljes áttekintés. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Ház festés. Házfelújítás kőzetgyapottal

 • Tapétázás vlies tapétával

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Rendkívül megbízható, korrekt fiatalemberek. Munkájuk kifogástalan minőségű, gyorsan és tisztán dolgoznak. Mindenkinek szívből ajánlom Őket.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panel fürdőszoba csempézés; Festés előtti falmosás; Mennyezet festés. Minőségi lakásfelújítás | Forduljon hozzánk bizalommal

 • Tapétázás vlies tapétával

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Szívből ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó tapétázás vlies tapétával közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tapétázás vlies tapétával: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a tapétázás vlies tapétával átlagos ára 1800 - 3300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Szolnokon a tapétázás vlies tapétával szolgáltatáshoz már 40 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tapétázót Szolnokon?

Most 31 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPÉTÁZÁS VLIES TAPÉTÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tapétázó?

Egy tapétázó a következő munkával bízható meg bátran: tapétázás vlies tapétával vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tapétázó?

Egy megbízható tapétázó részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: tapétázó?

Ha a legjobb tapétázó segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A tapétázás vlies tapétával és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas