Bútorfelújítás Szolnokon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorfelújító szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Bútorfelújítás, minőségi munka Szolnokon, 38 szakemberrel. Varázsoljuk újjá otthonodat! Keress minket ma még! Először keresel szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon található szakembereink azonnal megadják árajánlataikat, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted az értékeléseiket és kérhetsz további információkat is! Válaszd ki a legjobb szakembert a listából! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 bútorfelújító most online

Csaba

Csaba

Érdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bútorfelújítás Szolnokon?

11400 - 21300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorfelújítók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorfelújítót!

Ha elakadt a szerelésben, mi segítünk! Forduljon hozzánk bizalommal. Akár hétvégén is! Nappali, Háló, Fürdő, Konyha és egyéb bútorok összeszerelését és beépítését vállaljuk. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Bútor Összeszerelés, Konyhabútor Összeszerelés.

 • Bútorfelújítás

  2200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Pontosak,megbízhatóak.

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Komódok, Tv állványok, Éjjeli szekrények, Szekrények, Vitrinek, Asztalok, Padok.

 • Bútorfelújítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kedvesen, rugalmasan állnak az ügyfelek igényeihez.

Árainkat úgy alakitottuk hogy kedvező áron minőségi munkát kapjon. 1 év garancia ! Pl: Garnitúra 50-60 ezer ft, kanapé 25-30 ezer ft, fotel 15 ezer ft + szövet.

 • Bútorfelújítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Eddig mindig velük költöztem, illetve 1-1 bútort is költöztettek hozzám. Mindig elégedett voltam, szakszerű, sérülésmentes szállítás-összeszerelés -értik a fiúk dolgukat :) Ha bármikor csúszás volt, azt időben jelezték. Szívesen ajánlom bárkinek!

Hatalmas választékkal és folyamatos akciókkal várjuk. Budaörs, Építők útja 2-4. Minőségi...

 • Bútorfelújítás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Kedves, megbízható, segítőkész vállalkozás. Gyönyörű, minőségi munkát végeznek!

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Bútorfelújítás

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor bútorfelújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorfelújítás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a bútorfelújítás átlagára 10700 - 20100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Szolnokon a bútorfelújítás szolgáltatáshoz már 35 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Szolnokon?

Jelenleg 27 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő munkával bízható meg bátran: bútorfelújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy megbízható bútorrestaurátor a bútorfelújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorrestaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas