Teljes körű régi szekrény felújítás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorrestaurátor szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 40 bútorrestaurátor közül! Korrekt régi szekrény felújítás árak — 3400-6500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 bútorrestaurátor most online

Rolland

Rolland

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a régi szekrény felújítás Szolnokon?

3400 - 6500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bútorrestaurátorok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorrestaurátort!

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Régi szekrény felújítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ha az ember kinyitja az értelmező kéziszótárt a precíz" szónál, akkor Gáborról talál ott egy fényképet.

Ha szeretnéd elsajátítani a szakma rejtelmeit, gyakorlatban kipróbálni a kárpitozást! Jelentkezz a weboldaloon még ma! Személyes tanácsadás. A testreszabott design.

 • Régi szekrény felújítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Ha elakadt a szerelésben, mi segítünk! Forduljon hozzánk bizalommal. Akár hétvégén is! Nappali, Háló, Fürdő, Konyha és egyéb bútorok összeszerelését és beépítését vállaljuk. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Bútor Összeszerelés, Konyhabútor Összeszerelés.

 • Régi szekrény felújítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Régi szekrény felújítás

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk lapraszerelt bútorainak szakszerű összeállítását. Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését.

 • Régi szekrény felújítás

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kellemetlenül éreztük ma a férjemmel magunkat az üzletükben!Előszoba bútorhoz szerettünk volna rendelni lapokat.Màr a hölgy az elején nem volt szimpatikus nekünk, mert a férjem kérdezett tőle valamit, és olyan zokon vette.Az arca mindent elàrult!Az "úr" még rosszabb volt lekezelőbb!!Színek közül vàlogattunk, kb 5-10perce és erre az a "kedves,intelligens emberke" azt mondta, hogy màsok 5perc alatt végezni szoktak.Ideges lettem, és mondtam neki hogy ennyi idő alatt hogy vàlasszuk ki a megfelelő színt, munkalapot stb...Én ki jöttem, férjem bent maradt kb 3perc utàn ő is ki jött, mert azt mondta az eladó szivaros maszkban lévő úr hogy nem fér el tőle.👎Bànom nem írtam a panaszkönyvükbe!Sajnos ahogy làtom, nem csak nekünk volt rossz tapasztalataink az eladóikkal!IBorzasztó, a teljes napunkra rà nyomtàk a bélyeget!😔Gratulàlok!Emberségből 1es!Elmentünk egy màsik bútorlap szabàszati boltba, ott nagyon segítőkészek, kedvesek voltak az eladók!Jól esett, hogy vannak még azért segítőkész emberek a mai vilàgban!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor régi szekrény felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a régi szekrény felújítás átlagos díja 5300 - 9900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Szolnokon?

Ebben a pillanatban 27 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk bútorrestaurátort?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorrestaurátort keresned amennyiben a következőre van szükséged: régi szekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorrestaurátor?

Egy jó bútorrestaurátor pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: bútorrestaurátor?

Ha egy megfelelő bútorrestaurátor segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A régi szekrény felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas