Bútorgyártás Szolnok területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorgyártó szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Szolnokon gyártott bútorok! Fedezd fel minőségi bútorainkat, amelyeket 41 tapasztalt szakemberünk készített az Ön kényelme érdekében. Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdd, mond el nekünk a megoldandó feladatot! Szakembereink a Szolnokon és környékén azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket, és további információkat is kérhetsz! Az egész INGYENESEN van! Hirdess most, és találd meg a legmegfelelőbb szakembert a Qjob-on!

6 bútorgyártó most online

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszállás.

Balazs

Balazs

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bútorgyártás Szolnokon?

4400 - 8300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorgyártók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorgyártót!

Küldje el elképzelését méretekkel és egy személyre szabott 3D látványtervet küldünk Önnek

 • Bútorgyártás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és precíz munkavégzés, tökéletes szakértelemmel és kedves mesteremberekkel. Kérdés: Kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Bútorgyártás

  2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Szekrénysor, Ágyak, Komód, Étkező, Bútorajtó - Tisztán Tömörfából a Magyar Gyártótól. Elegáns klasszikus tömörfa bútorok hatalmas színválasztékkal. Tisztán - Tömörfából! Közvetlen a gyártótól. Házhoz szállítás. Komplett berendezés....

 • Bútorgyártás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó ár! Kedves kiszolgálás.

Különböző lapraszerelt bútorok szakszerű szerelését, beépítését, összeszerelését vállaljuk. Ha szüksége van egy profi bútorszerelő csapatra, hívjon minket bizalommal! Bútor Összeszerelés. Kedvező áron. Garanciával. Szekrényszerelés. Szekrények Szerelése.

 • Bútorgyártás

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szép, megbízható munkát végeztek, pontosan dolgoztak. A beépítésnél is nagyon segítőkészek voltak.

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Bútorgyártás

  2400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorgyártó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorgyártás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorgyártás: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a bútorgyártás átlagára 4300 - 8100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Szolnokon a bútorgyártás szolgáltatáshoz már 38 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Szolnokon?

Jelenleg 29 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORGYÁRTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost keresned ha erre van szükséged: bútorgyártás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi asztalos?

Egy jó asztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas