Teljes körű szekrény készítés Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szekrénykészítő szakembert?

Ne menj tovább, a Qjob-on találod a legkeresettebb szakembereket! Oszd meg velünk a problémádat és válogass az ingyenes árajánlatokból, hogy megtaláld a tökéletes megoldást! Válassz 41 szakemberünk közül, hogy Szolnokon egyedi, tökéletesen illeszkedő bútort készítsünk neked! Ellenőrizd a szakemberek profilját, olvasd el a véleményeket és kérj további információkat! Mindez teljesen KÖLTSÉGMENTESEN! Ne várj tovább, válassz minket és oldd meg az összes problémádat!

5 szekrénykészítő most online

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszállás.

György

György

Érdekel.

Balint

Balint

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a szekrény készítés Szolnokon?

49000 - 91800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szekrénykészítők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szekrénykészítőt!

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Szekrény készítés

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ha az ember kinyitja az értelmező kéziszótárt a precíz" szónál, akkor Gáborról talál ott egy fényképet.

Ha szeretnéd elsajátítani a szakma rejtelmeit, gyakorlatban kipróbálni a kárpitozást! Jelentkezz a weboldaloon még ma! Személyes tanácsadás. A testreszabott design.

 • Szekrény készítés

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Ha elakadt a szerelésben, mi segítünk! Forduljon hozzánk bizalommal. Akár hétvégén is! Nappali, Háló, Fürdő, Konyha és egyéb bútorok összeszerelését és beépítését vállaljuk. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Bútor Összeszerelés, Konyhabútor Összeszerelés.

 • Szekrény készítés

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Szekrény készítés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk lapraszerelt bútorainak szakszerű összeállítását. Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését.

 • Szekrény készítés

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kellemetlenül éreztük ma a férjemmel magunkat az üzletükben!Előszoba bútorhoz szerettünk volna rendelni lapokat.Màr a hölgy az elején nem volt szimpatikus nekünk, mert a férjem kérdezett tőle valamit, és olyan zokon vette.Az arca mindent elàrult!Az "úr" még rosszabb volt lekezelőbb!!Színek közül vàlogattunk, kb 5-10perce és erre az a "kedves,intelligens emberke" azt mondta, hogy màsok 5perc alatt végezni szoktak.Ideges lettem, és mondtam neki hogy ennyi idő alatt hogy vàlasszuk ki a megfelelő színt, munkalapot stb...Én ki jöttem, férjem bent maradt kb 3perc utàn ő is ki jött, mert azt mondta az eladó szivaros maszkban lévő úr hogy nem fér el tőle.👎Bànom nem írtam a panaszkönyvükbe!Sajnos ahogy làtom, nem csak nekünk volt rossz tapasztalataink az eladóikkal!IBorzasztó, a teljes napunkra rà nyomtàk a bélyeget!😔Gratulàlok!Emberségből 1es!Elmentünk egy màsik bútorlap szabàszati boltba, ott nagyon segítőkészek, kedvesek voltak az eladók!Jól esett, hogy vannak még azért segítőkész emberek a mai vilàgban!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szekrénykészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szekrény készítés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a szekrény készítés átlagos díja 52600 - 98600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Szolnokon?

Ebben a pillanatban 28 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal kereshető meg: szekrény készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi asztalos?

A jó asztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: szekrény készítés?

A szekrény készítés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy asztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas