Csaptelep javítása Szolnokon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szolnok legjobb csaptelep javítása - Válassz 50 megbízható vízvezeték szerelő közül, 3200-6000 Ft/db áron! Valós árajánlatok és vélemények alapján bízd ránk a feladatot! A Qjob szakemberei azonnal felkeresnek, hogy megoldják a problémádat! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz! Az árak a javítás típusától és az eszközök szükségességétől függnek. Ne habozz, válassz minket és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

7 szerelő vagy javító szakember most online

Ádám

Ádám

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szerelők vagy javító szakemberek Szolnokon!

99%-os egyezés Wc Csere. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Wc Csere...

  • Csaptelep javítása

    3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan, lekezelő.Megbeszéltünk többször valamit, nem tartotta be és utána még meghazudtolt. Senkinek nem ajánlom!!! Nulla csillag. Sőt!

Benedek
2 éve

Wc Szerelő Budapest. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján!

  • Csaptelep javítása

    5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jól fel szerelt bolt, könnyű parkolás.

Kelemen
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Csaptelep javítása

    4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Házias jól felkészült szak üzlet

Miksa
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a szakember szolgáltatásokat és kérj árajánlatokat percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és teljesen kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szerelő vagy javító szakember, csaptelep javítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan előzhető meg a csaptelep dugulása?

A csaptelep dugulásának elkerülése érdekében javasoljuk a szűrőbetét rendszeres tisztítását és cseréjét, valamint a vízkőlerakódások eltávolítását speciális tisztítószerekkel, mint például az X-TRA LIME. A szűrőbetétek ára általában 500-1000 forint között mozognak, míg az X-TRA LIME tisztító ára átlagosan 1500-2000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: csaptelep javítása vagy cseréje?

A csaptelep javítása általában olcsóbb megoldás, ha a hiba nem súlyos. Azonban, ha a csaptelep elavult vagy nagyon sérült, akkor a cseréje javasolt. Az árak változóak, de általában egy javítás 5-10 ezer forintba, míg egy új csaptelep 10-30 ezer forintba kerülhet. Fontos, hogy szakember végezze a munkát, hogy elkerüljük a további problémákat.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelep nem működik a bidében?

Ha a csaptelep nem működik a bidében, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a csaptelep alatt található szelepet és a csaptelep tömítését. Ha ezek rendben vannak, akkor javasoljuk, hogy cserélje ki a csaptelepet. A Grohe Eurosmart csaptelep ára körülbelül 25 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelep hideg vízzel nem működik a mosdóban?

Valószínűleg a hideg víz csaptelepének szelepe meghibásodott. Javasoljuk, hogy cserélje ki a szelepet. A legtöbb barkácsboltban kaphatók ilyen szelepek, áruk általában 1000-2000 forint között van. Ha nem érzi magát biztosnak a csere végrehajtásában, javasoljuk, hogy hívjon szakembert.

Olvas