Csap szerelés Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csap szerelés? Válassz a legjobb szakembereink közül Szolnokon! 48 vízvezeték szerelőnk valós árajánlatokkal és véleményekkel áll rendelkezésedre, 5700-10700 Ft/db áron. Azonnali megoldást kínálunk a Qjob-on! Miután megosztod velünk a feladatot, szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a profilokat, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! A csap szereléshez nálunk a legjobb ár-érték arányt kapod! Áraink 5700-10700 Ft/db között változnak, amelyek az adott feladattól függnek. Ne habozz, válassz minket és élvezd a minőségi szolgáltatást!

7 szakember, aki végzi a csaptelep szerelését most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep szerelését Szolnokon!

Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search. 99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Csap szerelés

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors, pontos!

Simon
2 éve

25 éve az ipari vízszűrésben tevékenykedünk, megbízhatóság, elégedett ügyfelekben hiszünk. Vízszűréssel foglalkozunk 25 éve, komplex megoldásokat kínálunk ipari cégeknek.

  • Csap szerelés

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Hatalmas választék, segítőkész kiszolgálás, jó árak. Évek óta ide járok.

Ignác
2 éve

Víz gyorsszerviz, azonnali ingyenes kiszállás munkavégzés esetén, hívjon, most! 0-24 gyorsszolgálat. vízszerelő. fűtészerelő.

  • Csap szerelés

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Bőséges árukészlet, készséges, segítőkész kiszolgálás. Az átlagnál nem drágább. Parkolási lehetőség.

Farkas
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj csaptelep-szerelőt! Rendeld meg szolgáltatásunkat, és néhány percen belül ellenőrzött helyi szakemberek ajánlatai érkeznek. Az egész ingyenes és kötelezettségmentes - próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep szerelését, csap szerelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik csaptelep a legmegfelelőbb egy fürdőszobához?

A Grohe Eurosmart csaptelep kiváló választás egy fürdőszobába, mivel magas minőségű anyagokból készült, tartós és könnyen tisztítható. Ára kb. 25 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül egy új WC szerelése?

Egy új WC szerelése általában 30-50 ezer forint között vehető igénybe, azonban az árak függnek az adott helyzet és a kiválasztott termék minőségétől is. Fontos megemlíteni, hogy az esetleges további szakember bevonás, illetve az anyagszükséglet is befolyásolhatja az árakat. Javasolt szakemberrel konzultálni a pontos árajánlat érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért csöpög a zuhanyfejem még akkor is, amikor lezárom a csapot?

A zuhanyfej csöpögése akkor is, amikor a csapot lezárja, általában a zuhanyfej belsejében található tömítések elhasználódásának tudható be. A legjobb megoldás a zuhanyfej cseréje lenne, amely általában 5000-15000 forintba kerül Magyarországon, attól függően, hogy milyen típusú zuhanyfejről van szó.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb megoldás: beépíthető vagy szabadon álló fürdőkád?

Attól függ, hogy milyen tervezési elképzelések állnak a háttérben és milyen igényeknek kell megfelelnie a kádnak. A beépíthető fürdőkádak többnyire stílusosak és elegáns megjelenéssel rendelkeznek, ugyanakkor szűk térben kényelmetlenek lehetnek, és a beszerelés is nagyobb anyagi és időbeli befektetést igényelhet. A szabadon álló fürdőkádak könnyen telepíthetők és általában komfortosabbak, ugyanakkor nagyobb helyre van szükségük és általában drágábbak is. Tehát a döntés az érintett tervezési igényektől és költségvetéstől függ.

Olvas