Kerti csap javítása Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Kerti csap javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Rendelj 47 vízvezeték szerelő közül, árak 4500-8400 Ft/db között változnak. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a kerti csap javításához! A Qjob-on könnyen megtalálod a megfelelő szakembert. Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeresünk árajánlatainkkal. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat díjmentes! Rendeld meg most a kerti csap javítását, és élvezd a minőségi szolgáltatást! Az árak attól függnek, hogy milyen típusú csapot kell javítani.

7 kertészeti csap javítása - kertészeti szakember most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

3400 - 6500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertészeti csapat javítása - kertészeti szakemberek Szolnokon!

Beépíthető WC tartályok széles választéka Geberit. Minőség korrekt árakon. Minden egy helyen a gyönyörű új fürdőszobájához.

  • Kerti csap javítása

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Ügyelnek a részletekre, kiváló munkát végeztek!

Salamon
2 éve

Hívjon minket ha vízszerelésre, kazáncserére, csaptelep cserére van szüksége. Páty, Biatorbágy, Budakeszi, Telki, és környékén rövid határidővel és kedvező árral. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje. Kedvező árú/megbízható.

  • Kerti csap javítása

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész eladó és tulajdonos, széles áruválaszték.

Flórián
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Kerti csap javítása

    4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Házias jól felkészült szak üzlet

Miksa
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kertészeti csap javítást most - itt minőségi, helyi szakemberekről van szó, és percek alatt kapni fogsz ajánlatokat INGYEN! Ne várj tovább, kattints és rendelj!

Egy kertészeti csap javítása - kertészeti szakember, kerti csap javítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor javasolt cserélni a kerti csap szelepet?

A kerti csap szelepét javasolt akkor cserélni, ha elkezd folyikni a víz, vagy ha már régi és lehasználódott. Általában a szelepek élettartama 5-10 év. A csapszelepek ára Magyarországon általában 1000-5000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú és milyen minőségű szelepről van szó. A csere munkadíja pedig általában 5000-10 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen nehézkes az elérés helye és milyen típusú szelep kerül beépítésre.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a kerti csap vízkövesedését?

A megfelelő műanyag szűrőhasználat és rendszeres vízkőtelenítés segítséget nyújthat a kerti csap okozta vízkőlerakódás problémájára. A Brita vízkőtelenítő patront ajánljuk, amely ára általában 2000-4000 forint. További részletekért érdemes konzultálni egy szakemberrel.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen szerszámokra van szükség a kerti csap javításához?

A kerti csap javításához szükséges szerszámok közé tartoznak a csapfogantyú, az alátétgyűrű, az O-gyűrű, a tömítőgyűrű, az anyacsavar, a felhajtókulcs és a csavarhúzó. Az árak eltérőek lehetnek, azonban átlagosan a csapfogantyú 1 000-3 000 forintba kerül, az alátétgyűrű és az O-gyűrű ára 200-500 forint, a tömítőgyűrű ára pedig 80-150 forint. Az anyacsavar árától függően 100-500 forintot lehet fizetni érte. A felhajtókulcs és a csavarhúzó árától függően 500-1 500 forintot lehet fizetni érte.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a kerti csap rezgését?

A kerti csap rezgését főként a magas víznyomás okozza. Ajánlott egy nyomáscsökkentő szelep beépítése a csapon, melynek ára általában 5000-8000 forint között van. Ezen kívül javasoljuk a csap alatti gumitömítés cseréjét, valamint a csap feletti csavarok ellenőrzését és meghúzását. Az említett intézkedésekkel a rezgés és a vízsugár ingadozása megszűnik, így kellemetlen zaj és káros hatások nélkül élvezheti kertjét.

Olvas