Dömötör wc tartály javítása Szolnok területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Qjob - Dömötör wc tartály javítás: Válassz a legjobb szakemberek közül! Korrekt árak - 5700-10700 Ft/db. Találd meg a legjobb specialistákat Szolnokon! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találhatod meg a megfelelő szakembert a Dömötör wc tartály javításához! A Qjob-on több mint 49 vízvezeték szerelő szakember közül választhatsz, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a problémát! A szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntenél! Az árak 5700-10700 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen javításra van szükség. Ne habozz tovább, válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legjobb szakembereket a Dömötör wc tartály javításához Szolnokon! A szolgáltatásunk DÍJMENTES, így nincs semmi veszítenivalód!

7 szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást most online

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mihály

Mihály

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítási szolgáltatást Szolnokon!

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával. Ingyenes kiszállással. Non-stop hívhat minket. Bontás és helyreállítás.

  • Dömötör wc tartály javítása

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sok minden van, 👍

Emánuel
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen.

  • Dömötör wc tartály javítása

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan kókler. A kicserélt radiátorok egy részén nem volt meghúzva a csavar sem. A bekötött" WC használhatatlan volt, mindenhol folyt a víz, csak a csatornába nem. Telefonon több időpontban ígérte, hogy jön, kijavítja, persze nem jött,majd a telefont sem vette fel. 3 hetet vártam, hogy a Wc használható legyen, végül más csinálta meg. Senkinek nem ajánlom!

Rezső
2 éve

Víz gyorsszerviz, azonnali ingyenes kiszállás munkavégzés esetén, hívjon, most! 0-24 gyorsszolgálat. vízszerelő. fűtészerelő.

  • Dömötör wc tartály javítása

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Bőséges árukészlet, készséges, segítőkész kiszolgálás. Az átlagnál nem drágább. Parkolási lehetőség.

Farkas
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj WC tartály javító szakembert és recezz azonnal árajánlatokat! Helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt reagálnak INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást, dömötör wc tartály javítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a Dömötör wc tartály vízkőtelenítése speciális tisztítószerekkel?

A Dömötör wc tartály vízkőtelenítése speciális tisztítószerekkel általában 5 000-10 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen mértékű a vízkő lerakódás. Ajánlott évente legalább egyszer elvégezni a tisztítást a tartály hatékony működése érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a Dömötör wc tartály szivárgásának forrása?

A Dömötör wc tartály szivárgásának forrása valószínűleg a tömítés hiánya vagy sérülése lehet. Ajánlott a tömítés cseréje vagy a sérült rész javítása. A megfelelő alkatrészeket a Baumarktban vagy a Hornbachban lehet beszerezni árakat azonban nem tudok megadni, mivel azok változóak lehetnek a kiválasztott terméktől függően.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok online útmutatót a Dömötör wc tartály javításához?

A Dömötör wc tartály javításához online útmutatót a gyártó honlapján találhat. Az oldalon a tartály típusa alapján kiválasztható a megfelelő javítási útmutató, mely részletesen bemutatja az elvégzendő műveleteket. A Dömötör wc tartályok árai általában 15 000-25 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos időben cserélni a Dömötör wc tartályt?

Az időben történő Dömötör wc tartály cseréje fontos, mivel az elavult vagy sérült tartályok nem csak vízpazarlást okozhatnak, hanem akár állandó vízfolyást is eredményezhetnek, ami növeli a vízdíjat és károsítja a környezetet. Ezenkívül, a régi tartályokban lévő rozsdásodás és lerakódások a vízminőségre is hatással lehetnek. A Dömötör wc tartályok ára általában 10 000 és 20 000 forint között van, és a cseréjüket évente legalább egyszer ajánlott elvégezni.

Olvas