Teljes körű wc szerelés Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 45 vízvezeték szerelő közül, 9200-17300 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szereléshez! Ne aggódj, ha WC szerelőt keresel a Szolnok környékén! A Qjob-on egyszerűen megoszthatod a feladatot és az elérhető szakemberek azonnal árajánlatot küldenek neked! Összehasonlíthatod a szakemberek profilképességeit, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél! Az árak 9200 és 17300 Ft között mozognak, attól függően, hogy milyen feladatra van szükség. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, bérelj fel a legjobb szakembereket a WC szereléshez Szolnokon!

8 vízvezeték szerelő most online

Barnabás

Barnabás

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

9100 - 17100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Szolnokon!

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás!

  • WC szerelés

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Munkából hazaérve tapasztaltam, hogy totál eldugult a mosogató lefolyója. Gyorsan kellett valaki, ezért keresgéltem a neten és szerencsémre, szerintem az egyik legprofibb szakira leltem. Még aznap kijött Veresegyházra, amit remélni sem mertem, és minden mocsok nélkül megúsztam a dugulás elhárítást. Udvarias és nem levágós szakemberrel volt dolgom. Ezúton is köszönöm a gyors és precíz munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sok ilyen kellene!

Emánuel
2 éve

Azonnali segítségre van szüksége? Csőtörés javítást vállalunk a nap bármely szakaszában!

  • WC szerelés

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerű kiszolgálás,àrubőség,megfelelő àruismeret,a környéken a legjobb àrak.

Zsigmond
2 éve

Víztisztító karbantartás, beszerelés kérésre– TisztaCsapvíz.hu Víztisztító Webáruház. Víztisztító berendezések megfizethető áron. Látogassa meg weboldalunkat az akciókért.

  • WC szerelés

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedves és segítőkész kiszolgálás jó árak.

Andor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy tisztítsam meg a WC-t a vízkőtől?

A legjobb megoldás a vízkő eltávolítására a WC-ből az, ha használsz erős savas tisztítószert, például a Domestos Power 5 WC tisztító gélt, amelynek ára körülbelül 2000 forint. Fontos, hogy használat előtt alaposan öblítsd ki a WC-t, majd vigyél fel a tisztítószert a vízkőre és hagyd hatni legalább 30 percig. Ezután öblítsd le a WC-t alaposan vízzel, és ismételd meg a folyamatot, ha szükséges. Ne felejtsd el használni védőkesztyűt és szellőztetni a helyiséget!

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a WC szivárgásának forrása a wc tartályban?

A WC szivárgásának forrása a wc tartályban általában a tömítés vagy a leeresztő szelep hibája lehet. A megfelelő diagnózis érdekében javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki megvizsgálja a problémát és kijavítja azt. Az árak eltérőek lehetnek a szerviztől és a javítandó alkatrészek típusától függően. Általában azonban a javítás költségei 10 000-20 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes vízkőteleníteni a WC-t?

A WC vízkőtelenítése akkor ajánlott, ha tapasztalható a vízkő lerakódása a WC-ben, ami általában a vízkeménység és a vízminőség függvénye. A vízkőtelenítő hatásos lehet a WC-ben található csapok és zuhanyfejek tisztítására is. Ajánlott árak a vízkőtelenítőknek általában 1000-5000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és milyen hatékonyságú terméket választunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik WC típus a leginkább energiahatékony?

Az Aquaclean Mera Comfort WC típus a leginkább energiahatékony, mivel a beépített energiatakarékos funkciók és a vízfogyasztás csökkentése révén akár 60% -kal is csökkenthető a vízfogyasztás. Az ára körülbelül 200 000 forint.

Olvas