Minőségi beépíthető wc tartály beépítése Szolnokon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető WC tartály beépítése Szolnokon! Válassz a 48 vízvezeték szerelő közül és élvezd az árakat, amelyek 7700-14400 Ft/db között mozognak. Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on és élvezd az előnyöket! Az árak az adott feladattól függenek, de ne aggódj, mert a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembereket a WC tartály beépítéséhez!

8 szakember most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szolnokon!

Kiszállás akár egy órán belül. Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész, kedves kiszolgálás 😃 kösz!

Lázár
2 éve

Beépíthető WC tartályok széles választéka Geberit. Minőség korrekt árakon. Minden egy helyen a gyönyörű új fürdőszobájához.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Ügyelnek a részletekre, kiváló munkát végeztek!

Salamon
2 éve

Vízóra szerelés és csere a legjobb áron és profin - Gyorsjavító Bt. Vízóra kialakítás.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szakértelem és minőség!

Béla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, beépíthető wc tartály beépítése közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a beépíthető wc tartályhoz tartozó tömítést?

A beépíthető wc tartályhoz tartozó tömítést a legjobb minőségben és áron a Baumax áruházban lehet beszerezni. Ajánlom a Geberit Sigma tartály tömítését, amelynek ára 2 990 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a beépíthető wc tartály öblítő gombja?

Az beépíthető wc tartály öblítő gombja általában a tartály tetején található, például a Geberit Sigma 01 öblítőgomb esetében is így van, melynek ára kb. 16 000 forint. Azonban a pontos elhelyezkedés és ár változó lehet a különböző gyártók és típusok esetében. Ajánlott a gyártói útmutatót követni a telepítés során.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a beépíthető wc tartály öblítő gombját?

A beépíthető wc tartály öblítő gombjának cseréje egyszerű folyamat, amelyet akár otthon is elvégezhet. Először is, vegye le a tartály fedelét, majd távolítsa el a régi gombot a tartály oldaláról. Ezután helyezze be az új gombot a helyére, és rögzítse a csavarokkal. A tartály fedelét helyezze vissza a helyére, majd ellenőrizze az öblítő gomb működését. Az új öblítő gombok ára általában 1000-3000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cseréljem ki a beépíthető wc tartály kiömlő szelepét?

A beépíthető wc tartály kiömlő szelepének cseréje egyszerű folyamat. Először is, zárja el a vízforrást és ürítse ki a tartályt. Ezután távolítsa el a régi szelepet és helyezze be az újat, például a Geberit Impuls 380 kiömlő szelepet, amely általában 2000-3000 forintba kerül. Végül állítsa vissza a tartályt és nyissa meg a vízforrást. Ne felejtse el ellenőrizni a szelep működését és a vízszintet.

Olvas