Falba építhető WC tartály szerelése Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető WC tartály szerelése? Válassz a 49 vízszerelő közül! Legyen szó akár új tartály telepítéséről, akár meglévő tartály javításáról, mi segítünk megtalálni a legjobb szakembert Szolnokon. Az árak korrektek: 7200-13500 Ft/db, amelyek az elvégzendő munkától függenek. Keresd a Qjob-on a legmegbízhatóbb szakembereket, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, használd ki a lehetőséget most, és élvezd a díjmentes szolgáltatást!

7 wc tartály szerelője most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Huba

Huba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

7700 - 14400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály szerelők Szolnokon!

Szerezzen Zuhanykabin Csaptelep Javítása. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Felszerelelt,jo kiszolgalas,csavarok,tipnik a-z-ig,munkaruhazat,munkavedelmi cipok es meg sok minden amit nem is lattam,szúnyoghalo.....stb...stb...árban is jók.

Attila
2 éve

99%-os egyezés Wc Csere. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Wc Csere információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Több forrás egyesítve. Az összes válasz.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Mika kazánra cseréltettem a meglévő gázkonvektoros fűtésemet. A megbeszélt időben kezdtek. Mindent ők szereztek be és szállíttattak a lakásba. Rövid időn belül végeztek. Jó volt nézni, hogy apa és fia összehangoltan, egymás keze alá dolgozik. Csak ajánlani tudom.

Mór
2 éve

Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Akár egy...

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A megadott telefonszámon nincs előfizető.

Gábor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály szerelője szolgáltatást és élvezd azonnali, INGYENES, kötelezettségmentes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől! Ne várj tovább, kattints most!

Egy wc tartály szerelője, falba építhető wc tartály szerelése közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a falba építhető WC tartály szerelése új alkatrészekkel?

A falba építhető WC tartály szerelése új alkatrészekkel általában 30 000-40 000 forintba kerül, az ár azonban függ a tartály típusától és a munka nehézségétől is. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát a megfelelő eredmény érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy állítsam be a falba építhető WC tartály vízmennyiségét?

Az incepa Duofix Basic UP320 falba építhető WC tartály vízmennyiségének beállítása egyszerűen elvégezhető a tartályban található vezérlőgombok segítségével. A vízmennyiség csökkentése érdekében a gombot a "kisebb" irányba kell forgatni, míg a növeléshez a "nagyobb" irányba. A tartályban található vízszintjelző segítségével ellenőrizhető a beállított vízmennyiség. Az incepa Duofix Basic UP320 falba építhető WC tartály ára átlagosan 45 000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért nem záródik tökéletesen a falba építhető WC tartály?

A falba építhető WC tartályok esetében gyakori probléma, hogy nem záródnak tökéletesen a falba. Ennek oka általában a nem megfelelő beépítés vagy a rossz minőségű alkatrészek használata. Ajánlott megfelelően kiképzett szakemberrel végeztetni a beépítést, valamint minőségi alkatrészeket használni, például a Geberit Sigma 12 cm-es WC tartályt, amely biztosítja a tökéletes záródást és hosszú élettartamot. Ára körülbelül 50 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes ellenőrizni a falba építhető WC tartály tömítését?

A falba építhető WC tartály tömítését érdemes ellenőrizni akkor, ha a WC-vel rendszeresen problémák adódnak, például a víz folyik vagy a víznyomás gyenge. Az ellenőrzést évente javasolt elvégezni, és ha szükséges, cserélni a tömítést. A falba építhető WC tartályok tömítése általában 2-3 ezer forintba kerül.

Olvas