Geberit wc tartály bekötése Szolnok területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Geberit wc tartály bekötése? Válassz a 47 legjobb vízvezeték szerelő közül Szolnokon! Korrekt árak 4400-8300 Ft/db között, attól függően, hogy milyen típusú tartályt szeretnél. Miért keresnél máshol, ha a Qjob-on egyszerűen és ingyenesen találhatsz szakembert? Oszd meg velünk a feladatot, és mi felkeressük a legjobb szakembereket, akik azonnal árajánlatot adnak. Összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a kényelmet és a minőségi szolgáltatást!

8 szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését most online

László

László

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a Geberit WC tartály bekötését Szolnokon!

Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search. 99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Geberit wc tartály bekötése

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors, pontos!

Simon
2 éve

Duguláselhárítás: Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb Vízvezeték szerelés, Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Geberit wc tartály bekötése

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagy választék. Segítőkész kiszolgálás.

Simon
2 éve

Víztisztító karbantartás, beszerelés kérésre– TisztaCsapvíz.hu Víztisztító Webáruház. Víztisztító berendezések megfizethető áron. Látogassa meg weboldalunkat az akciókért.

  • Geberit wc tartály bekötése

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedves és segítőkész kiszolgálás jó árak.

Andor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert geberit wc tartály bekötéséhez és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai! Az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségmentes - ne maradjon le! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését, geberit wc tartály bekötése közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt töltődik fel a Geberit wc tartály?

A Geberit wc tartály teljes feltöltése általában 2-3 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusról van szó és milyen nyomáson van a víz. Árak változóak, de átlagosan egy Geberit wc tartály ára 20 000-30 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki ajánlja a Geberit wc tartályt?

A Geberit wc tartályt a szakértők és a vásárlók egyaránt ajánlják a minőségi és megbízható termékélmény miatt. A tartály ára általában 30 000 és 50 000 forint között mozog, de ez változhat az adott bolt és modell függvényében.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a Geberit wc tartály túl magasan töltődik?

Ha a Geberit wc tartály túl magasan töltődik, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a töltőszelepet és a leeresztő szelepet. Ha ezek rendben vannak, akkor a tartályban található úszó is lehet a probléma forrása. Az úszó cseréjével megoldható a probléma. A Geberit úszó ára általában 3000-5000 forint között van. Ha azonban a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk, hogy hívja ki egy szakembert a további diagnosztikai és javítási munkálatokra.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért ereszt a Geberit tartály tetejénél?

A Geberit tartály tetejénél való ereszkedés általában a tömítőgyűrű kopásából vagy sérüléséből ered. Javasoljuk, hogy ellenőrizze és cserélje ki a tömítőgyűrűt. A Geberit tömítőgyűrűk ára általában 1000-2000 forint között van. Ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez.

Olvas