Wc tartály bekötése Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály bekötése: Válassz a legjobb szakembereink közül! Több mint 49 vízszerelő áll rendelkezésedre Szolnokon és környékén, 2700-5100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. A wc tartály bekötése most még egyszerűbb! Keress minket a Qjob-on és oszd meg velünk a feladatot. Szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Az árak az intervallumokban 2700-5100 Ft/db között mozognak és függenek a feladat bonyolultságától. Ne habozz, válassz minket és élvezd a minőségi szolgáltatásunkat!

7 wc tartály csatlakoztatása most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Viktor

Viktor

erdekel.

Imre

Imre

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

3200 - 6000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartályok csatlakoztatása Szolnokon!

Új modern dizájn. Itt a minőség! Könnyű szerelés. Olcsó karbantartás. Most érdemes venni víztisztítót! Amig a készlet tart. Jelszó Alma 5% kedvezmény. Típusok: víztisztitó, víztisztító szűrőbetétek, víztisztító alkatrészek, vízkő.

  • Wc tartály bekötése

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Minden ami víz, gáz szereléshez kell megtalálható, megfizethető áron. Hozzáértő eladók, rendezett bolt.

Elek
2 éve

Fűtésrendszerek vegyszeres védelme 38 éves gyakorlat. hibafeltárás állapot vizsgálat. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás.

  • Wc tartály bekötése

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

1 órán belül a helyszínen. Az elhárítás gyorsan és eredményesen történt.Ajánlom.

Ferenc
2 éve

Azonnali segítségre van szüksége? Csőtörés javítást vállalunk a nap bármely szakaszában!

  • Wc tartály bekötése

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerű kiszolgálás,àrubőség,megfelelő àruismeret,a környéken a legjobb àrak.

Zsigmond
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály csatlakoztatás szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, hiszen az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy wc tartály csatlakoztatása, wc tartály bekötése közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol vásárolhatok wc tartályhoz alkatrészeket?

A wc tartályhoz szükséges alkatrészeket a Baumax vagy a Praktiker áruházakban találhatod meg. Árakat illetően, az alkatrészek ára általában 1000-5000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú alkatrészekre van szükséged.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a wc tartály nem töltődik fel?

Valószínűleg a wc tartályban található vízszint-szabályozó szelep meghibásodott vagy eltömődött. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a szelepet és cserélje ki, ha szükséges. Az árak változóak lehetnek, de általában a szelep cseréje 5 000-10 000 forintba kerülhet. Ha további segítségre van szüksége, forduljon szakemberhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a wc tartály túl magasan töltődik?

Ha a wc tartály túl magasan töltődik, akkor valószínűleg a leeresztő szelep nem zár megfelelően. Először is, ellenőrizd, hogy a leeresztő szelep tiszta-e és szabad-e minden akadálytól. Ha szükséges, cseréld ki a szelepet. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor a töltő szelep lehet a hibás. Ellenőrizd, hogy a töltő szelep beállítása megfelelő-e, és ha szükséges, cseréld ki a szelepet. A leeresztő szelep és a töltő szelep ára általában 1000-5000 forint között van. Ha nem értesz a wc javításához, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály vízszintjének ellenőrzése?

A wc tartály vízszintjének ellenőrzése a WC tartályának tetején található úgynevezett "úszó" segítségével történik. Az úszó a vízszint változására reagálva mozog felfelé vagy lefelé, és így szabályozza a víz beáramlását a tartályba. A wc tartályát általában a WC csészéje mögött vagy alatt találod. Ha a wc tartály vízszintje túl magas vagy túl alacsony, akkor a tartályban lévő vízmennyiséget lehet beállítani a tartályban található szelepek segítségével. Általában egy új wc tartály ára körülbelül 10 000-15 000 forint között van.

Olvas