Mosdó beépítése Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Az otthonodba nemrégiben költöztél, és szeretnéd kényelmesebbé tenni az életedet? Vagy éppen régóta gondolkodsz már a mosdó beépítésében, de nem találsz megfelelő szakembert? Ne késlekedj tovább, mi segítünk neked! A mosdó beépítése szolgáltatásunkkal gyorsan és hatékonyan megoldhatod a problémát. Ráadásul garantáljuk a minőséget és a megfelelő ár-érték arányt. Az árak a beépítendő mosdó típusától és az elvégzendő munka mennyiségétől függnek, de biztos lehetsz benne, hogy a legjobb áron kaphatod meg a szolgáltatást. Ne hagyd, hogy a mosdó beépítése továbbra is fennálló probléma maradjon az életedben, kérj tőlünk árajánlatot még ma!

7 szakember most online

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Krisztián

Krisztián

Ma is elvallalom.

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

8200 - 15500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szolnokon!

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen.

  • Mosdó beépítése

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan kókler. A kicserélt radiátorok egy részén nem volt meghúzva a csavar sem. A bekötött" WC használhatatlan volt, mindenhol folyt a víz, csak a csatornába nem. Telefonon több időpontban ígérte, hogy jön, kijavítja, persze nem jött,majd a telefont sem vette fel. 3 hetet vártam, hogy a Wc használható legyen, végül más csinálta meg. Senkinek nem ajánlom!

Rezső
2 éve

Azonnali segítségre van szüksége? Csőtörés javítást vállalunk a nap bármely szakaszában!

  • Mosdó beépítése

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Szakszerű kiszolgálás,àrubőség,megfelelő àruismeret,a környéken a legjobb àrak.

Zsigmond
2 éve

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás! Nem kell félnie...

  • Mosdó beépítése

    4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Van minden mi szem szájnak ingere. És a multik alatt vannak az árak 😉

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a beépített mosdóban vízelvezetési probléma merül fel?

Ha a beépített mosdóban vízelvezetési probléma merül fel, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki megvizsgálja a problémát és javítja azt. A szolgáltatás ára általában 10 000-20 000 forint között van, attól függően, hogy milyen súlyos a probléma és mennyi időt vesz igénybe a javítás. Fontos, hogy ne próbálja meg maga megoldani a problémát, mert ez további károkat okozhat, és végül még drágább lehet a javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a garancia a mosdó beépítésére?

A mosdó beépítésére általában 1-2 év garanciát vállalnak a szakemberek, azonban a konkrét garancia időtartama és feltételei függnek az adott terméktől és a beépítő cégtől is. A Grohe Eurosmart mosdó beépítésére általában 2 év garanciát vállalnak, melynek feltételeit a termékhez mellékelt garanciajegy tartalmazza. Ajánlott megbízni az installációt egy megbízható szakemberre, aki garantálja a munkáját.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért érdemes mosdót beépíteni a konyhába?

A mosdó beépítése a konyhába számos előnnyel jár. Először is, lehetővé teszi a kényelmes és hatékony mosogatást, mivel nem kell állandóan a fürdőszobába menni mosni a tányérokat és evőeszközöket. Másodszor, a beépített mosdó esztétikus megjelenést kölcsönöz a konyhának, és javítja a tulajdonosok életminőségét. Az árak változóak a mosdók és a beépítési módok szerint, de általában 20 000 és 100 000 forint közötti árakat lehet találni.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki végzi a mosdó beépítését a városban?

A mosdó beépítését általában a városi önkormányzat végzi el, azonban lehetőség van magánvállalkozókra is. Az árak változóak lehetnek, de általában egy mosdó beépítése 100 000-200 000 forintba kerül.

Olvas