Egykaros csaptelep javítása Szolnok területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Egykaros csaptelep javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak: 5900-11100 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembert Szolnokon a Qjob segítségével! Ne aggodj, ha nem tudod, hogyan válassz a sok szakember közül! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Ráadásul ingyenesen! Nálunk összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! A javítás ára függ az eset bonyolultságától. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legmegfelelőbb szakembert a csaptelep javításához!

7 szakember, aki javítja a karos csaptelepet most online

László

László

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Balázs

Balázs

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik javítják a karos csaptelepeket Szolnokon!

Nézzen szét hatalmas egykaros mosogató csaptelepek választékunk közt a BIANO.hu-n! Mindig megéri - rengeteg kedvezmény várja a BIANO.hu-n! Több ezer termék.

  • Egykaros csaptelep javítása

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Azon ritka vállalkozók egyike, aki a megbeszélt időben, árban és remek minőségben dolgozik. Köszönöm még egyszer.

Zsigmond
2 éve

Duguláselhárítás: Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb Vízvezeték szerelés, Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Egykaros csaptelep javítása

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagy választék. Segítőkész kiszolgálás.

Simon
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Egykaros csaptelep javítása

    4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Házias jól felkészült szak üzlet

Miksa
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert, hogy megjavítsd a karos csapteleped! Néhány perccel később már megkapod a helyi, ellenőrzött szakemberek árajánlatait – az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki javítja a karos csaptelepet, egykaros csaptelep javítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért szivárog az egykaros csaptelep a mosogatóban?

Valószínűleg a csaptelep tömítése sérült vagy elhasználódott. Ajánlom, hogy cserélje ki a tömítést vagy a teljes csaptelepet. A Grohe Eurosmart egykaros csaptelep ára átlagosan 20 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú egykaros csaptelepet ajánlanak a kádhoz?

A legjobb választás egy kiváló minőségű Grohe Eurostyle egykaros csaptelep lenne, amely körülbelül 30 000 forintba kerül. Ez a csaptelep kényelmes és könnyen kezelhető, valamint tartós anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen okok lehetnek az egykaros csaptelep hideg-meleg vízszabályozásának problémái a zuhanykabinban?

Az egyik leggyakoribb ok az, hogy a csaptelep belső mechanikája elhasználódott vagy elromlott. Ebben az esetben javasolt a csaptelep cseréje. Egy másik lehetőség az, hogy a víznyomás túl magas a zuhanykabinban, ami befolyásolhatja a vízszabályozást. Ebben az esetben ajánlott a nyomáscsökkentő szelep beszerelése. A harmadik lehetőség az, hogy a zuhanykabinban lévő csövek vagy a csaptelep belső részei el vannak dugulva. Ebben az esetben javasolt a csövek és a csaptelep tisztítása vagy cseréje. Általában az egykaros csaptelepek ára 5 000 és 20 000 forint között változik.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha az egykaros csaptelep nem ad hideg vagy meleg vizet a zuhanykabinban?

Valószínűleg a keverőpatron sérült vagy elhasználódott. Javasoljuk, hogy cserélje ki a keverőpatront egy újra, amely általában 5000-10000 forintba kerül. Ha nem értesz a csaptelepekhez, javasoljuk, hogy hívja fel a szakembert, aki segít a cserében.

Olvas