Teljes körű ereszcsatorna javítás Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 38 bádogos közül! Korrekt ereszcsatorna javítás árak: 2500-4700 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 bádogos most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ereszcsatorna javítás Szolnokon?

2500 - 4700 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Magas minőségű, hosszú élettartamú, osztrák alapanyagok minőségtanúsítvánnyal

 • Ereszcsatorna javítás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors ügyintézés, korrekt munka szép kivitelezés.

Tető- és bádogosmunkák, szigetelés az év minden napján, akár hétvégén is, több mint 40 éve. Szigetelések, karbantartás, bádogos munkák, tetőfedés és felújítás, 40+ év...

 • Ereszcsatorna javítás

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,korrekt és nagy szakértelmű ember. Gyors és hatékony ajánlat. Nincs mellébeszélés és vetítés. Lényegre törő és őszinte! Remélem a kivitelezés is ennyire hatékony lesz. Jó szívvel ajánlom!

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Gyors és Díjmentes ajánlatkérés, nincs rejtett költség! Hívj minket Most, Hétvégén is.

 • Ereszcsatorna javítás

  9200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kis helyen nagy választék. Szuper bolt.

Magas minőségű, hosszú élettartamú, osztrák alapanyagok minőségtanúsítvánnyal. Felmérés, tanácsadás, kivitelezés: szigetelés, fedés, felújítás, bontás nélkül 1998 óta! Több mint 10.000 nm tető. Teljes CSOK ügyintézés.

 • Ereszcsatorna javítás

  8800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Aranyos, kedves kiszolgálás! Nagyon csinos a hölgy:)

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával. Megbízható tetőfedő, javítás országosan, számlával, garanciával. Várom hívását. Teraszok építése. Megbízható csapat. Tetőszigetelés készítés. Bádogozás. Ácsmunkák. Tetőjavítás.

 • Ereszcsatorna javítás

  9400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos kiszállítàs. Egy hiányosság : nem lehet kártyával fizetni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos ereszcsatorna javítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok