Ház átalakítás tervezés Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 47 építészmérnök közül! Korrekt ház átalakítás tervezés árak — 3300-6200 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 építészmérnök most online

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Viktor

Viktor

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a ház átalakítás tervezés Szolnokon?

3300 - 6200 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakberendező, feng shui tanácsadó és kínai asztrológus vagyok. Megnövekedett feladataim miatt jelenleg lakberendezési tervezést NEM, "csak" tanácsadást, otthonok feng shui kiértékelését, kínai asztrológiai elemzést végzek. Várom jelentkezésüket otthonuk alakításával, önmaguk megismerésével kapcsolatban. Legjobb tudásom szerint segítek mindenkinek.

 • Ház átalakítás tervezés

  11400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Profi munka

Cégünk egyedi tervezésű, prémium minőségű konyhák kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink...

 • Ház átalakítás tervezés

  8300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló,gyors munka!

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. 3D-s látványtervek. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Ház átalakítás tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb, a legmegbízhatóbb

A funkcionalitás, esztétika és modern trendek mentén tervezem meg elképzelésed. Kérd ajánlatomat formatervezésre ! Még több infót szeretnél?

 • Ház átalakítás tervezés

  8700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Meg véletlenül se térjen be senki se.

WhyMarGec
2 éve

Tisztelt érdeklődő, Szívesen állok rendelkezésére, legyen szó lakberendezési tanácsadásról, teljes kiviteli terv készítésen át, látványtervezésig! Továbbá Homestaging, és Lakásdekorációs tanácsadás szolgáltatások is elérhetőek nálam. Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem!

 • Ház átalakítás tervezés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt , megbízható, lelkiismeretes, precíz munka! Nagyon örülök , hogy Őket választottam!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház átalakítás tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház átalakítás tervezés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a ház átalakítás tervezés átlagos ára 3600 - 6800 Ft/fm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Szolnokon a ház átalakítás tervezés szolgáltatáshoz már 36 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Szolnokon?

Jelenleg 28 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával kereshető meg: ház átalakítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: ház átalakítás tervezés?

A ház átalakítás tervezés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz vele.

Olvas