Parasztház tervezés Szolnok területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 45 építészmérnök közül, 6300-11900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a parasztház tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 építészmérnök most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Geza

Geza

Ingyenes kiszallas.

akos

akos

erdekel.

Mennyibe kerül a parasztház tervezés Szolnokon?

6300 - 11900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Amire büszkék vagyunk, hogy megbízható pontos és korrekt elszámolást biztosító kollégákkal

 • Parasztház tervezés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Csak jót mondhatok róluk.

Ingyenes helyszíni felmérés, tervezés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • Parasztház tervezés

  9200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Korrektek, jól és gyorsan dolgoznak.

Segítünk a tervezéstől az üzemeltetésig. A tanácsadás keretein belül kidolgozunk egy komplett személyreszabott ajánlatot.

 • Parasztház tervezés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

3 hónapja tisztították, azóta a fogyasztás 15%-al csökkent, korom nincs.

Aktuális belsőépítészeti trendeknek megfelelő prémium minőségű anyagok felhasználásával! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje...

 • Parasztház tervezés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló szakemberek, precíz munka

Lakások teljeskörű tervezése, felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával!

 • Parasztház tervezés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Tudok jót és nem jót írni róluk. A jó, hogy hamar kicserélték a generátort, és néhány járulékos alkatrészt (szíj, feszítő görgő), egészen pontosan 2 nap alatt, amikor útközben megszűnt a töltés és épp be tudtam gurulni hozzájuk. Az is jó, hogy gyári beszállítói alkatrészekkel dolgoznak (amelyek egyébként nem olcsók, sőt, nagyon nem! De végül is logikus...) Meg az is jó, hogy korrektül adnak számlát és munkalapot. Amivel nem voltam elégedett, hogy bár új volt a szíj, de mégis sokszor csúszott, csicsergett, amit nem tudtam mire vélni. Egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy a görgőn rossz helyen fut, szinte le akar szaladni. Hozzájuk már nem vittem vissza a kocsit, hanem más szerviz megállapította, hogy nem volt elég csak a feszítő görgőt, hanem a csapágyat is ki kellett volna cserélni. Úgyhogy kérem, máskor több figyelmet, Uraim!

Budus75
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök parasztház tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Parasztház tervezés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a parasztház tervezés átlagos díja 7200 - 13500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Szolnokon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Szolnokon?

Most 29 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PARASZTHÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával kereshető meg: parasztház tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök a parasztház tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha a legjobb építészmérnök segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A parasztház tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas