Hullámpala tető felújítás Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 39 tetőfedő közül! Korrekt hullámpala tető felújítás árak — 3200-6000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 tetőfedő most online

Fülöp

Fülöp

Ingyenes kiszallas.

Szabolcs

Szabolcs

erdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a hullámpala tető felújítás Szolnokon?

3200 - 6000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tippek és tanácsok a Terrán tetőfedéssel foglalkozó szakmai portálján. Szakmai segítség, blogcikkek, videótanácsok, díjmentes alkalmazások, elkészült projektek. Ökotudatosság.

 • Hullámpala tető felújítás

  6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A kiszolgálás gyors,A számlázással volt gond.A rendszerben volt a hiba.

családi ház, gyárépület, raktárépület, romos épület , darupálya bontása tereprendezéssel. Házak, iroda épületek, gyárak, ipari létesítmények, magas építmények bontása.

 • Hullámpala tető felújítás

  9000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Elégedet vagyok velük

Télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen védenek a Festékes.hu XPS szigetelő lapjai.

 • Hullámpala tető felújítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Délelőtt 10-kor telefonon érdeklődtem, 4 óra múlva kiszállítva Nálam volt a komplett kerítéshez szükséges anyag :-o Rugalmas, készséges forgalmazó, csak pozitív élmény volt számomra.

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Bádogozás, ereszcsatornák szerelése, karbantartása és tisztítása. 10 Év Garancia. 20+ Év Tapasztalat.

 • Hullámpala tető felújítás

  9500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Bent a hölgy nagyon kedves. Viszont kint az áru kiadók nagyon parasztok. Rád sem hederítenek, flegmák. Egyáltalán nem segítőkészek és levegőnek néznek. Mire jó ez?

Régi tetők, palatetők felújítása, teljes tetőcserével alár azonnali kezdéssel! Sérült a tető vagy csak szeretné felújítani? Ne habozzon! Hívjon árajánlatért. Akár bontás nélkül is. Garanciával.

 • Hullámpala tető felújítás

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kaptam egy eresz csovet, mely nem volt megfelelő sajnos. A kiszolgáló eladó nem volt túl kedves vagy segítőkész, ezt lehetne ennél jobban csinalni, gondolom eléggé kiégett már.A hölgyekhez lehetne kedvesebb es nem lenézően hozzáállni a vevőhöz. Hallottam, hogy a következő szakihoz jóval kedvesebben szólt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő hullámpala tető felújítás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hullámpala tető felújítás: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a hullámpala tető felújítás átlagos ára 3000 - 5600 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Szolnokon?

Most 31 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HULLÁMPALA TETŐ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: hullámpala tető felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a hullámpala tető felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: hullámpala tető felújítás?

A hullámpala tető felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas