Kádcsere Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Csereje a régi kádjáért és élvezze a fürdőszobai luxust! Keresse szakembereinket, akik segítenek kiválasztani az Ön egyedi stílusához illő kádat. Válassza ki az árak közül, amelyek függenek a kiválasztott kád típusától és anyagától. Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megkapja az átfogó ajánlatunkat!

7 szakember most online

László

László

A környeken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Róbert

Róbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

55700 - 104400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szolnokon!

Szerezzen Kádtöltő Csaptelep. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Kádcsere

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A név kötelez: tiptop munkát végeztek. Kicserélték a csaptelepet, korszerűsítették a fűtési rendszert, lcserélték a gázkonvektorokat. Megbízhatók, csak ajánlani tudom őket.

Viktor
2 éve

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával. Ingyenes kiszállással. Non-stop hívhat minket. Bontás és helyreállítás.

  • Kádcsere

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sok minden van, 👍

Emánuel
2 éve

Wc Szerelő Budapest. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján!

  • Kádcsere

    5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jól fel szerelt bolt, könnyű parkolás.

Kelemen
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet helyreállítani a sérült csempét vagy járólapot a fürdőkád körül?

A fürdőszoba csempéjének vagy járólapjának helyreállítása a fürdőkád körül többféle módja van attól függően, hogy mekkora a sérülés mértéke. Kisebb horpadások és karcolások esetén érdemes kipróbálni a csempejavító tollakat, amelyeket már 2500 forintért is beszerezhet. Nagyobb sérülések esetén ajánlott a meglévő csempék kicserélése, amelyek ára a mérettől és típustól függően változó lehet, általában 2000-5000 forint között mozog darabonként. A munkát a szakképzett szakemberekre érdemes bízni, akiknek ára általában órabérekben számolva, 4000-10 000 forint között lehet számítani.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megtisztítani a régi fürdőkádat?

A leghatékonyabb módja annak, hogy megtisztítsd a régi fürdőkádat, az a Bar Keepers Friend krémmel történő tisztítás. Ez a termék hatékonyan távolítja el a foltokat és rozsdát, már 800-1000Ft-ért megvásárolható a boltokban. Fontos, hogy használat előtt alaposan öblítsd le a kádat vízzel és a termék használata után is alaposan öblítsd ki.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen árnyalatokban kaphatók a fürdőkádak?

A fürdőkádak számos árnyalatban kaphatók, ideértve a fehér, a krém és a szürke festett kádokat is. A minimalistább stílus kedvelői a matt vagy csillogó fehér kádakat, míg az extravagánsabbak élénk színű, mint a kékeszöld, a pink vagy a lila kádat választják. Az árak változóak, melyek függhetnek a márkától és a kialakításával összefüggő funkcióktól. Általában a belépő szintű kádak ára körülbelül 30 000 Ft-tól indul, míg a prémium kádak ára akár 300 000 Ft-ig terjedhet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet megelőzni a penész kialakulását a fürdőkád körül a szilikon tömítésen?

Az egyik hatékony megoldás a szilikon tömítés rendszeres tisztítása és szárítása, illetve a használat után alaposan szárítsuk meg a fürdőkád környékét. Javasoljuk a Soudal Silirub 2 S+ penészmentesítő szilikontömítő használatát, melynek ára kb. 1500 Ft/tubus. Ha a penész már megjelent, ajánlott előtte alkalmazni a Soudal Cleaner-vel történő alapos tisztítást.

Olvas