Teljes körű fürdőkád csere Szolnokon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Töltsd fel fürdőszobádat frissességgel és kényelemmel! Válogass szolgáltatásaink közül, és cseréld le az elavult fürdőkádat profi szakemberünk segítségével Szolnokon. Célunk az, hogy egyedi élményt nyújtsunk minden ügyfelünknek, és megoldást kínáljunk a fürdőszobájukban felmerülő problémákra. Az árak rugalmasak, attól függően, hogy milyen típusú és méretű fürdőkádra van szükséged. Nincs idő vesztegetni, hívj minket még ma, és élvezd a modern fürdőszoba varázsát!

7 szakember fürdőkád javító most online

András

András

erdekel.

Géza

Géza

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

47300 - 88700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Szolnokon!

Víz gyorsszerviz, azonnali ingyenes kiszállás munkavégzés esetén, hívjon, most! 0-24 gyorsszolgálat. vízszerelő. fűtészerelő.

  • Fürdőkád csere

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Bőséges árukészlet, készséges, segítőkész kiszolgálás. Az átlagnál nem drágább. Parkolási lehetőség.

Farkas
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal.

  • Fürdőkád csere

    4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Sóskúti családi házunkban keletkezett egy nagyon makacs dugulás. Már volt kint egy másik csapat aki nem boldogult vele, kicsit elkeseredtem. Miután kihívtam a vállalkozás munkatársát, egy csatornakamerázás után kiderítette, hogy a csatorna cső felett lévő hatalmas ezüstfenyő gyökerei gyakorlatilag összetörte a csatornát. Vízvezeték szerelő munkatársaival még az nap kiásták és kicserélték az érintett csőszakaszt. Nagy kő esett le a szívemről a munka befejezése után.

Gábor
2 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért.

  • Fürdőkád csere

    4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Házias jól felkészült szak üzlet

Miksa
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú fürdőkádak érhetők el a luxus fürdőszobákhoz?

Az Ön számára elérhető luxus fürdőszobákhoz különféle típusú fürdőkádak érhetők el, például a freestanding, az akril és a márvány kádak. Az árak változhatnak a kiválasztott típus és a kád mérete szerint; az árak általában 500 és 5000 euró között mozognak. Válassza ki a fürdőkádat, amely leginkább megfelel az igényeinek és a stílusának.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen lépéseket kell tenni a meglévő fürdőkád eltávolításához és az új kád beépítéséhez a precíz és elegáns végeredményért?

Az első lépés a meglévő fürdőkád eltávolítása és az alatt található csempe és burkolat elbontása. Ezután a helyet meg kell tisztítani és előkészíteni az új kád beépítéséhez. A beépítéshez szükséges víz- és csatorna csatlakozásokat ki kell alakítani és a szükséges fal- és padlóburkolatot fel kell helyezni. Az új kádot végső lépésként helyezzük be az előre elkészített területre. A kivitelezés és anyagköltségek függőek a választott márkától és modelltől, általában 150 000-300 000 forint közötti összegre kell számítani.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan kell megfelelően csatlakoztatni a vízvezetéket a új fürdőkádhoz?

A vízvezeték csatlakoztatása az új fürdőkádhoz két fontos tényezőt igényel: a megfelelő flexibilis csöveket és a megfelelő szerszámokat. Az általunk ajánlott 1/2 colos flexibilis csövek 1.800 forintba kerülnek és 3/4 colos KF csőcsatlakozóval rendelkeznek. A csatlakozók általában a kád alsó részébe vannak beépítve, de a pontos elhelyezés a gyártó utasításaiban megtalálható. A csövek rögzítése és az összeszerelés során ügyelni kell a feszültségmentes illesztésekre és a szivárgások elkerülésére. Amennyiben bizonytalan vagy a folyamatban, javasoljuk, hogy kérj segítséget egy tapasztalt vízszerelőtől.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a fürdőkád kiválasztását és tervezését?

A fürdőkád kiválasztásánál és tervezésénél számos tényező szerepet játszhat, például a méret, anyag és forma. A legnépszerűbb anyagok közé tartozik az akril és a kerámia, áruk általában 100-500 euró között mozog. A fürdőkád formájának kiválasztása függ a fürdőszobai elrendezéstől, általában 170-180 cm hosszúak és 70-80 cm szélesek. A betontestű fürdőkádak szintén népszerűek, áruk általában 1000-2000 euró között mozog. A megfelelő fürdőkád kiválasztása és tervezése az adott fürdőszoba méreteinek, stílusának és felhasználási igényeinek figyelembevételével javasolt.

Olvas