Kád kibontása Szolnok területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Kád kibontása szolgáltatásunkkal könnyedén és gyorsan szabadulhat meg a régi, elhasználódott fürdőkádjától! Tapasztalt szakembereink segítségével garantáltan profi munkát kap, ráadásul kedvező áron. Az árak függnek a kád méretétől, állapotától és típusától. Ne habozzon, hívjon minket most és élvezze az új fürdőszobája nyújtotta élményeket!

7 szakember most online

Béla

Béla

A környeken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

11400 - 21500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szolnokon!

Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Azonnali segítségre van szüksége? Csapatunk 0-24-ben várja hívását! Garanciával. Ingyenes kiszállással. Non-stop hívhat minket. Bontás és helyreállítás.

  • Kád kibontása

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sok minden van, 👍

Emánuel
3 éve

FAVI.hu bútorkereső - spórolj időt és pénzt! Válogass okosan, számos üzletből egy helyen.

  • Kád kibontása

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlan kókler. A kicserélt radiátorok egy részén nem volt meghúzva a csavar sem. A bekötött" WC használhatatlan volt, mindenhol folyt a víz, csak a csatornába nem. Telefonon több időpontban ígérte, hogy jön, kijavítja, persze nem jött,majd a telefont sem vette fel. 3 hetet vártam, hogy a Wc használható legyen, végül más csinálta meg. Senkinek nem ajánlom!

Rezső
3 éve

Wc Csésze Cseréje. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres

  • Kád kibontása

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Örs vezér tér televan budos ciganyal

Kelemen
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a különbség a kád kibontása és a kád helyreállítása között?

A kád kibontása és helyreállítása közötti különbség az, hogy a kibontás során a meglévő kád eltávolításra kerül, míg a helyreállítás során a meglévő kád felújítása történik. A kád kibontása általában drágább, mivel magában foglalja a kád eltávolítását, a helyreállítás pedig általában olcsóbb, mivel csak a felújítási munkálatokat kell elvégezni. Az árak azonban változóak a kád típusa és állapota alapján.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban víznyomás probléma jelentkezik a hidromasszázs berendezés használatakor?

Ha a felújított kádban víznyomás probléma jelentkezik a hidromasszázs berendezés használatakor, javasoljuk, hogy ellenőrizze a szivattyút és a szűrőt. Ha ezek rendben vannak, akkor lehet, hogy a víznyomás-szabályozó szelep meghibásodott. Ez esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a hidromasszázs berendezés gyártójával vagy szakemberrel. Általában a víznyomás-szabályozó szelep cseréje általában 20 000-30 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a legjobb módja a kád kibontásának pénzügyi tervezésének?

A legjobb módja a kád kibontásának pénzügyi tervezésének az, hogy először is meghatározzuk a kád típusát és méretét, majd felmérjük a szükséges anyagok és munkaerő költségeit. Ezt követően érdemes árajánlatokat kérni több kivitelezőtől, hogy összehasonlíthassuk az árakat és kiválaszthassuk a legjobb ajánlatot. Általában a kád kibontásának költségei 50 000 és 200 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és méretű kádról van szó, valamint hogy milyen nehézségekbe ütközik a kibontás folyamata.

Olvas

Gyakori kérdés

Mik a leggyakoribb problémák a kád kibontása során?

A leggyakoribb problémák a kád kibontása során az elavult csövek, a rozsdás csavarok és a nehezen hozzáférhető helyek. Ajánlott a kád kibontását szakemberre bízni, ami általában 20 000-30 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szolnokon