Fürdőkád tisztítása Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját a legjobb szolgáltatással Szolnokon! Tapasztalt szakembereink garantálják, hogy fürdőkádja ragyogóan tiszta lesz, mintha új lenne. Az árak változóak, attól függően, hogy a fürdőkád típusa és mérete. Az árak tartománya 10 000 Ft-tól 30 000 Ft-ig terjedhet. Ne habozzon, hívjon minket most és élvezze a tisztaság érzését a fürdőkádjában!

8 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Ottó

Ottó

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

2800 - 5300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Szolnokon!

Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search. 99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Fürdőkád tisztítása

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors, pontos!

Simon
2 éve

Wc Csésze Cseréje. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres

  • Fürdőkád tisztítása

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Örs vezér tér televan budos ciganyal

Kelemen
2 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Express kiszállás! Csőtörés, duguláselhárítás, fűtésszerelés, radiátor csere. 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Gázszerelés. Csőtörtés feltárás. Duguláselhárítás.

  • Fürdőkád tisztítása

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó ár-érték arány.

Salamon
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád oldalán lévő fogantyúkat?

A fürdőkád oldalán lévő fogantyúkat a legjobb tisztíthatóság érdekében javasolt rendszeresen melegvizes oldattal, szappanos vízzel lemosni és alaposan elszárítani. Ennek hiányában ajánlott fertőtlenítőszerek, például a Domestos Power 5 spray alkalmazása, melynek ára körülbelül 1000 forint. Továbbá lehetőség van a speciálisan fürdőkád tisztítására kifejlesztett termékek, mint például a Cif Power & Shine fürdőkádra ajánlott tisztítószer használatára is, amelynek ára körülbelül 1.500 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a vízkövet a fürdőkádból?

A legjobb módja a vízkő eltávolításának a fürdőkádból az, ha használsz egy erős savas tisztítószert, mint például a Cif Power & Shine fürdőszobai tisztító, amely 1490 forintba kerül. Ennek az oldónak az általános alkalmazása eltávolítja a lerakódást és megakadályozza a további kialakulását a jövőben. Ügyelj a szellőzésre, használj kesztyűt és szemüveget, és mindig olvasd el az utasításokat, mielőtt használnád a terméket.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan szabadíthatom fel a fürdőkádot, ha eldugult?

Ajánlott használni a Drano Max Gel lefolyótisztító szert, melynek ára általában 1500-2000 forint körül van. A terméket a fürdőkádba kell önteni, majd hagyni hatni legalább fél órát. Ezután bőségesen le kell öblíteni vízzel. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád lefolyóját?

A fürdőkád lefolyójának tisztán tartására javaslom a Mr. Muscle Pipe Cleaner és a Domestos Unblocker porok használatát, melyek átlagosan 1200-2000 forintba kerülnek. Emellett ajánlom rendszeres mosogatószert használni a lefolyóban, valamint kávézaccot is lehet dobni a lefolyóba, hogy segítsen eltávolítani a szennyeződéseket.

Olvas