Kádtöltő csaptelep javítása Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Kádtöltő csaptelep javítása? Találd meg a legjobbat a Qjob-on! Válassz 50 vízszerelő közül, akik korrekt áron, 6200-11700 Ft/db között javítják a kádtöltő csaptelepedet! Fedezd fel Szolnok legjobb szakembereit és élvezd a kényelmet, hogy a feladatot már nem neked kell megoldanod! Csak oszd meg velünk a feladatot és mi megkeressük az elérhető szakembereket árajánlatokkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Élvezd az ingyenes szolgáltatásunkat!

8 szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását most online

Ádám

Ádám

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szolnokon?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a kádtöltő csaptelepek javítását Szolnokon!

Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search. 99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors, pontos!

Simon
2 éve

25 éve az ipari vízszűrésben tevékenykedünk, megbízhatóság, elégedett ügyfelekben hiszünk. Vízszűréssel foglalkozunk 25 éve, komplex megoldásokat kínálunk ipari cégeknek.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Hatalmas választék, segítőkész kiszolgálás, jó árak. Évek óta ide járok.

Ignác
2 éve

Kiszállás akár egy órán belül. Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész, kedves kiszolgálás 😃 kösz!

Lázár
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert és szerezd meg a kiváló kádtöltő csaptelep-javítás szolgáltatásunkat! Érkeznek azonnali ajánlatok a helyi, megbízható szakemberektől. És ami még jobb – ez az ajánlat teljesen INGYEN van és NEM kötelez semmire! Kattints most, és javítsd ki a problémát perceken belül!

Egy szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását, kádtöltő csaptelep javítása közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell cserélni a kádtöltő csaptelep tömítéseit?

A kádtöltő csaptelep tömítéseit általában évente egyszer érdemes cserélni, hogy megakadályozzuk a szivárgást és a vízkárosodást. A tömítések ára általában 500-1000 forint között mozog. Azonban ha már tapasztalható a szivárgás, akkor azonnal cserélni kell a tömítéseket, hogy elkerüljük a további károkat.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol lehet vásárolni a legjobb minőségű kádtöltő csaptelepeket?

A legjobb minőségű kádtöltő csaptelepeket a Grohe, Hansgrohe és Kohler márkáktól lehet vásárolni. Ajánlott helyek a vásárláshoz a Praktiker, a Bauhaus és a Hornbach áruházak. A csaptelepek ára általában 30 000 forinttól kezdődik, de a prémium kategóriában akár 100 000 forintot is elkérhetnek értük.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik kádtöltő csaptelep típus ajánlott egy luxus fürdőszobához?

Egy luxus fürdőszobához ajánlott kádtöltő csaptelep típus a Grohe Allure Brilliant 5-funkciós kádtöltő csaptelep, amelynek ára átlagosan 200 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatók a legjobb kádtöltő csaptelep karbantartási útmutatók?

A legjobb kádtöltő csaptelep karbantartási útmutatók elérhetők a Grohe és a Hansgrohe hivatalos weboldalán, illetve azok árnyékoló alkatrészei a szakboltokban és online áruházakban kaphatók. Ajánlott árak 5000-15000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és márkájú a csaptelep.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szolnokon