Központi fűtés tervezés házilag Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gázszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gázszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb gázszerelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 45 gázszerelő közül! Korrekt központi fűtés tervezés házilag árak — 3500-6600 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 gázszerelő most online

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a központi fűtés tervezés házilag Szolnokon?

3500 - 6600 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gázszerelők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gázszerelőt!

Víz-, gáz-, fűtés szerelési anyagok széles választéka raktárról. Szakértői kiszolgálás. Épületgépészeti kivitelezés és kereskedelem. Szakértőink segítik terveitől az átadásig.

 • Központi fűtés tervezés házilag

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Közeli hely ahol gyorsan dolgoznak és szabályozzák a féktárcsát.

Betty S.
2 éve

Ingyenes helyszíni felmérés, tervezés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • Központi fűtés tervezés házilag

  9200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Korrektek, jól és gyorsan dolgoznak.

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. 3D-s látványtervek. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Központi fűtés tervezés házilag

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb, a legmegbízhatóbb

Lakások teljeskörű tervezése, felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával!

 • Központi fűtés tervezés házilag

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Tudok jót és nem jót írni róluk. A jó, hogy hamar kicserélték a generátort, és néhány járulékos alkatrészt (szíj, feszítő görgő), egészen pontosan 2 nap alatt, amikor útközben megszűnt a töltés és épp be tudtam gurulni hozzájuk. Az is jó, hogy gyári beszállítói alkatrészekkel dolgoznak (amelyek egyébként nem olcsók, sőt, nagyon nem! De végül is logikus...) Meg az is jó, hogy korrektül adnak számlát és munkalapot. Amivel nem voltam elégedett, hogy bár új volt a szíj, de mégis sokszor csúszott, csicsergett, amit nem tudtam mire vélni. Egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy a görgőn rossz helyen fut, szinte le akar szaladni. Hozzájuk már nem vittem vissza a kocsit, hanem más szerviz megállapította, hogy nem volt elég csak a feszítő görgőt, hanem a csapágyat is ki kellett volna cserélni. Úgyhogy kérem, máskor több figyelmet, Uraim!

Budus75
2 éve

Segítünk a tervezéstől az üzemeltetésig. A tanácsadás keretein belül kidolgozunk egy komplett üzemeltetési stratégiát személyre szabva.

 • Központi fűtés tervezés házilag

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon meg vagyok elégedve velük! Műszakira vittem ma az autómat hozzájuk, amit gyorsan elvégeztek, kedvesek voltak mindvégig. Még azt is megkérdezték, hogy nem-e eladó az autóm olyan jó állapotú és mert leginkább japán. :D Mindenkinek ajánlom őket! Hatalmas pacsi srácok, máskor is hozzátok megyek! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gázszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gázszerelő központi fűtés tervezés házilag közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Központi fűtés tervezés házilag: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a központi fűtés tervezés házilag átlagos díja 2400 - 4500 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Szolnokon a központi fűtés tervezés házilag szolgáltatáshoz már 39 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gázszerelőt Szolnokon?

Most 30 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÖZPONTI FŰTÉS TERVEZÉS HÁZILAG szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gázszerelő?

Egy gázszerelő a következő munkával kereshető meg: központi fűtés tervezés házilag vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi gázszerelő?

Egy megbízható gázszerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor gázszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas