Külső homlokzat tervezés Szolnok területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 45 építészmérnök közül! Korrekt külső homlokzat tervezés árak — 2600-4800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szolnokon közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 építészmérnök most online

József

József

erdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a külső homlokzat tervezés Szolnokon?

2600 - 4800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Egy építészeti irodában lakberendezőként tevékenykedem.Célom,hogy olyan tereket tervezzek,amik nemcsak szépek,hanem a megrendelő által kívánt funkciót is betöltik.Ehhez elengedhetetlen a szoros együttműködés a megrendelő-lakberendező-szakipari dolgozók között.

 • Külső homlokzat tervezés

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, barátságos, lelkiismeretes. Én Szelei úrhoz viszem a verdát már öt éve.

Megbízható regisztrált belsőépítész SOS kiszállással, garanciával, számlával. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása.

 • Külső homlokzat tervezés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

mivel nem jelent meg, nem is tudtam meg milyen lett volna

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Tervezés. Költségvetés készítés. Több éves tapasztalat.

 • Külső homlokzat tervezés

  9300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyonnjó pontos korrekt autószerviz

De Em
2 éve

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Nagy raktárkészlet. Profi szakemberek. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Külső homlokzat tervezés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon beszéltünk, egy kedves szomszéd gáz üzemű vízmelegítőjének villanybojlerre cserélésével kapcsolatban. Részletesen tájékoztattak ponotsan mi, hogyan fog történni, mire van szükség a munka elvégzéséhez. A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, előtte telefonáltak. Tisztelettudó, udvarias kommunikáció mellett, a munkát 1,5 óra alatt végezték el, kifogástalan minőségben. Mi nem keresünk tovább bojler ügyben más szakembert.

Szóbeli tanácsadástól a kivitelezésig vállalunk Megbízásokat. SZERETNE VALAMI ÚJAT, EGYEDIT,ÖTLETRE, TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE, FORDULJON BIZALOMMAL HOZZÁM. Segítek eligazodni, a lehetőségek, a stílusok között. Vállalunk belsőépítészetet, lakberendezést, kivitelezést, átalakítást, felújítást. Az otthont stílusosan berendezni művészet. Mivel otthonunk tükörképe a jelenlegi életünknek, ez az ami kihat az életünkre. Megbízással vállalunk: családi házak, lakások, irodák, üzletek, kávézók, nyaralók, éttermek, szépségszalonok, bemutató termek, panziók tervezését. Az elmúlt évek sok ezernyi négyzetméternyi tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy terveinkre a kényelmes terek megalkotása és az otthonos, kellemes hangulatok a jellemzők. Mivel mások vagyunk, az Otthon mindenki számára mást jelent. Szakemberként ennek a megoldása a megrendelőkkel együttgondolkodva – a legfontosabb feladatom, hogy a saját igényeihez, ízléséhez igazítom a terveket, az álmokat valósággá formálom.

 • Külső homlokzat tervezés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A termékek ellen nem volt kifogásom. Viszont amikor nem sikerült nekik a kiállítóteremben szereplő színt előállítani bunkók voltak és lekezelőek! Nem való nekik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, pedig szerintem ebből élnek végül is... Nem ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök külső homlokzat tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső homlokzat tervezés: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a külső homlokzat tervezés átlagos ára 3200 - 6000 Ft/fm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Szolnokon a külső homlokzat tervezés szolgáltatáshoz már 38 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Szolnokon?

Most 29 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ HOMLOKZAT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával bízható meg bátran: külső homlokzat tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

Egy jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha egy megfelelő építészmérnök segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A külső homlokzat tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas