Tervezés Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb tervezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 41 tervező közül, 1300-2400 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 tervező most online

Róbert

Róbert

Ingyenes kiszallas.

Geza

Geza

erdekel.

Alajos

Alajos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tervezés Szolnokon?

1300 - 2400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Amire büszkék vagyunk, hogy megbízható pontos és korrekt elszámolást biztosító kollégákkal

 • Tervezés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Csak jót mondhatok róluk.

Ingyenes helyszíni felmérés, tervezés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot

 • Tervezés

  9200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Korrektek, jól és gyorsan dolgoznak.

Segítünk a tervezéstől az üzemeltetésig. A tanácsadás keretein belül kidolgozunk egy komplett személyreszabott ajánlatot.

 • Tervezés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

3 hónapja tisztították, azóta a fogyasztás 15%-al csökkent, korom nincs.

Aktuális belsőépítészeti trendeknek megfelelő prémium minőségű anyagok felhasználásával! 3 dimenziós, interaktív látványtervet készítünk, hogy ne érje...

 • Tervezés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló szakemberek, precíz munka

Lakások teljeskörű tervezése, felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával!

 • Tervezés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Tudok jót és nem jót írni róluk. A jó, hogy hamar kicserélték a generátort, és néhány járulékos alkatrészt (szíj, feszítő görgő), egészen pontosan 2 nap alatt, amikor útközben megszűnt a töltés és épp be tudtam gurulni hozzájuk. Az is jó, hogy gyári beszállítói alkatrészekkel dolgoznak (amelyek egyébként nem olcsók, sőt, nagyon nem! De végül is logikus...) Meg az is jó, hogy korrektül adnak számlát és munkalapot. Amivel nem voltam elégedett, hogy bár új volt a szíj, de mégis sokszor csúszott, csicsergett, amit nem tudtam mire vélni. Egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy a görgőn rossz helyen fut, szinte le akar szaladni. Hozzájuk már nem vittem vissza a kocsit, hanem más szerviz megállapította, hogy nem volt elég csak a feszítő görgőt, hanem a csapágyat is ki kellett volna cserélni. Úgyhogy kérem, máskor több figyelmet, Uraim!

Budus75
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tervezés: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a tervezés átlagos ára 1500 - 2900 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tervezőt Szolnokon?

Jelenleg 32 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tervező?

Egy tervező ezzel a feladattal bízható meg: tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tervező?

Egy jó tervező részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tervezőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas