Lakás tervezés Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kertészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 49 belsőépítész közül, 600-1200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 belsőépítész most online

Laszló

Laszló

erdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás tervezés Szolnokon?

600 - 1200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertészek Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

Lakberendező, feng shui tanácsadó és kínai asztrológus vagyok. Megnövekedett feladataim miatt jelenleg lakberendezési tervezést NEM, "csak" tanácsadást, otthonok feng shui kiértékelését, kínai asztrológiai elemzést végzek. Várom jelentkezésüket otthonuk alakításával, önmaguk megismerésével kapcsolatban. Legjobb tudásom szerint segítek mindenkinek.

 • Lakás tervezés

  11400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Profi munka

Cégünk egyedi tervezésű, prémium minőségű konyhák kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink...

 • Lakás tervezés

  8300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló,gyors munka!

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. Egy évtizedes tapasztalat. Előzetes bejelentkezés. 3D-s látványtervek. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Lakás tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb, a legmegbízhatóbb

A funkcionalitás, esztétika és modern trendek mentén tervezem meg elképzelésed. Kérd ajánlatomat formatervezésre ! Még több infót szeretnél?

 • Lakás tervezés

  8700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Meg véletlenül se térjen be senki se.

WhyMarGec
2 éve

Tisztelt érdeklődő, Szívesen állok rendelkezésére, legyen szó lakberendezési tanácsadásról, teljes kiviteli terv készítésen át, látványtervezésig! Továbbá Homestaging, és Lakásdekorációs tanácsadás szolgáltatások is elérhetőek nálam. Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem!

 • Lakás tervezés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt , megbízható, lelkiismeretes, precíz munka! Nagyon örülök , hogy Őket választottam!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész lakás tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás tervezés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a lakás tervezés átlagára 500 - 900 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan válasszunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok belsőépítészt Szolnokon?

Most 28 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy belsőépítész?

Egy belsőépítész a következő munkával kereshető meg: lakás tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy belsőépítész?

Egy jó belsőépítész pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha belsőépítészt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas