Lakás átalakítás tervezés Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 36 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 900-1700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szolnokon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 lakberendező most online

Istvan

Istvan

erdekel.

Geza

Geza

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Szolnokon?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Megbízható regisztrált belsőépítész SOS kiszállással, garanciával, számlával. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása.

 • Lakás átalakítás tervezés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

mivel nem jelent meg, nem is tudtam meg milyen lett volna

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Tervezés. Költségvetés készítés. Több éves tapasztalat.

 • Lakás átalakítás tervezés

  9300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyonnjó pontos korrekt autószerviz

De Em
2 éve

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Nagy raktárkészlet. Profi szakemberek. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Lakás átalakítás tervezés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon beszéltünk, egy kedves szomszéd gáz üzemű vízmelegítőjének villanybojlerre cserélésével kapcsolatban. Részletesen tájékoztattak ponotsan mi, hogyan fog történni, mire van szükség a munka elvégzéséhez. A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, előtte telefonáltak. Tisztelettudó, udvarias kommunikáció mellett, a munkát 1,5 óra alatt végezték el, kifogástalan minőségben. Mi nem keresünk tovább bojler ügyben más szakembert.

Szóbeli tanácsadástól a kivitelezésig vállalunk Megbízásokat. SZERETNE VALAMI ÚJAT, EGYEDIT,ÖTLETRE, TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE, FORDULJON BIZALOMMAL HOZZÁM. Segítek eligazodni, a lehetőségek, a stílusok között. Vállalunk belsőépítészetet, lakberendezést, kivitelezést, átalakítást, felújítást. Az otthont stílusosan berendezni művészet. Mivel otthonunk tükörképe a jelenlegi életünknek, ez az ami kihat az életünkre. Megbízással vállalunk: családi házak, lakások, irodák, üzletek, kávézók, nyaralók, éttermek, szépségszalonok, bemutató termek, panziók tervezését. Az elmúlt évek sok ezernyi négyzetméternyi tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy terveinkre a kényelmes terek megalkotása és az otthonos, kellemes hangulatok a jellemzők. Mivel mások vagyunk, az Otthon mindenki számára mást jelent. Szakemberként ennek a megoldása a megrendelőkkel együttgondolkodva – a legfontosabb feladatom, hogy a saját igényeihez, ízléséhez igazítom a terveket, az álmokat valósággá formálom.

 • Lakás átalakítás tervezés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A termékek ellen nem volt kifogásom. Viszont amikor nem sikerült nekik a kiállítóteremben szereplő színt előállítani bunkók voltak és lekezelőek! Nem való nekik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, pedig szerintem ebből élnek végül is... Nem ajánlom!

Egy építészeti irodában lakberendezőként tevékenykedem.Célom,hogy olyan tereket tervezzek,amik nemcsak szépek,hanem a megrendelő által kívánt funkciót is betöltik.Ehhez elengedhetetlen a szoros együttműködés a megrendelő-lakberendező-szakipari dolgozók között.

 • Lakás átalakítás tervezés

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, barátságos, lelkiismeretes. Én Szelei úrhoz viszem a verdát már öt éve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a lakás átalakítás tervezés átlagos ára 800 - 1500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 29 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő feladattal bízható meg bátran: lakás átalakítás tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi lakberendező segítségét?

Egy profi lakberendező a lakás átalakítás tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: lakás átalakítás tervezés?

A lakás átalakítás tervezés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas