Gipszkarton álmennyezet tervezés Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 48 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton álmennyezet tervezés árak — 4700-8900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 gipszkartonozó szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

Antal

Antal

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gipszkarton álmennyezet tervezés Szolnokon?

4700 - 8900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Megbízható regisztrált belsőépítész SOS kiszállással, garanciával, számlával. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

mivel nem jelent meg, nem is tudtam meg milyen lett volna

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Maximális szakértelem. Tervezés. Költségvetés készítés. Több éves tapasztalat.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  9300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyonnjó pontos korrekt autószerviz

De Em
2 éve

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Nagy raktárkészlet. Profi szakemberek. Szolgáltatások: Állványrendszerek, Polcrendszerek.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon beszéltünk, egy kedves szomszéd gáz üzemű vízmelegítőjének villanybojlerre cserélésével kapcsolatban. Részletesen tájékoztattak ponotsan mi, hogyan fog történni, mire van szükség a munka elvégzéséhez. A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, előtte telefonáltak. Tisztelettudó, udvarias kommunikáció mellett, a munkát 1,5 óra alatt végezték el, kifogástalan minőségben. Mi nem keresünk tovább bojler ügyben más szakembert.

Szóbeli tanácsadástól a kivitelezésig vállalunk Megbízásokat. SZERETNE VALAMI ÚJAT, EGYEDIT,ÖTLETRE, TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE, FORDULJON BIZALOMMAL HOZZÁM. Segítek eligazodni, a lehetőségek, a stílusok között. Vállalunk belsőépítészetet, lakberendezést, kivitelezést, átalakítást, felújítást. Az otthont stílusosan berendezni művészet. Mivel otthonunk tükörképe a jelenlegi életünknek, ez az ami kihat az életünkre. Megbízással vállalunk: családi házak, lakások, irodák, üzletek, kávézók, nyaralók, éttermek, szépségszalonok, bemutató termek, panziók tervezését. Az elmúlt évek sok ezernyi négyzetméternyi tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy terveinkre a kényelmes terek megalkotása és az otthonos, kellemes hangulatok a jellemzők. Mivel mások vagyunk, az Otthon mindenki számára mást jelent. Szakemberként ennek a megoldása a megrendelőkkel együttgondolkodva – a legfontosabb feladatom, hogy a saját igényeihez, ízléséhez igazítom a terveket, az álmokat valósággá formálom.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A termékek ellen nem volt kifogásom. Viszont amikor nem sikerült nekik a kiállítóteremben szereplő színt előállítani bunkók voltak és lekezelőek! Nem való nekik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, pedig szerintem ebből élnek végül is... Nem ajánlom!

Egy építészeti irodában lakberendezőként tevékenykedem.Célom,hogy olyan tereket tervezzek,amik nemcsak szépek,hanem a megrendelő által kívánt funkciót is betöltik.Ehhez elengedhetetlen a szoros együttműködés a megrendelő-lakberendező-szakipari dolgozók között.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, barátságos, lelkiismeretes. Én Szelei úrhoz viszem a verdát már öt éve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton álmennyezet tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton álmennyezet tervezés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a gipszkarton álmennyezet tervezés átlagos díja 4700 - 8900 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan választhatunk Szolnokon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Szolnokon?

Most 32 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON ÁLMENNYEZET TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert megbíznod amennyiben erre van szükséged: gipszkarton álmennyezet tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: gipszkarton álmennyezet tervezés?

A gipszkarton álmennyezet tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas