Fürdőszoba felújítás tervezés Szolnokon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 37 lakberendező közül! Korrekt fürdőszoba felújítás tervezés árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 lakberendező most online

Róbert

Róbert

A környeken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

Geza

Geza

erdekel.

Mennyibe kerül a fürdőszoba felújítás tervezés Szolnokon?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. felújítás. családi ház felújítás. tervezés.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  9100 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó cég. Mintha újat kaptam volna vissza.

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szenzációs előzékeny és nem utólsó sorban iszonyatossan gyors fiúk

Lakások teljeskörű tervezése, felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Több, mint 500 felújított lakás és iroda tapasztalatával, hozzáértő csapattal.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  4000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Rugalmas, segítőkész, hozzáértő eladók dolgoznak ezen a helyen.

Segítünk a tervezéstől az üzemeltetésig. A tanácsadás keretein belül kidolgozunk egy komplett üzemeltetési stratégiát személyre szabva.

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon meg vagyok elégedve velük! Műszakira vittem ma az autómat hozzájuk, amit gyorsan elvégeztek, kedvesek voltak mindvégig. Még azt is megkérdezték, hogy nem-e eladó az autóm olyan jó állapotú és mert leginkább japán. :D Mindenkinek ajánlom őket! Hatalmas pacsi srácok, máskor is hozzátok megyek! :)

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat

 • Fürdőszoba felújítás tervezés

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Műszaki vizsgáztatásnál átvágós társaság. Ne ide hozd, nem ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező fürdőszoba felújítás tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba felújítás tervezés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a fürdőszoba felújítás tervezés átlagára 3500 - 6600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Szolnokon a fürdőszoba felújítás tervezés szolgáltatáshoz már 42 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 32 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: fürdőszoba felújítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi lakberendező segítségét?

Egy profi lakberendező a fürdőszoba felújítás tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: lakberendező?

Ha profi lakberendező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A fürdőszoba felújítás tervezés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas