Minőségi lakás belső tervezés Szolnokon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 43 lakberendező közül, 1000-2000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás belső tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 lakberendező most online

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mate

Mate

erdekel.

Mennyibe kerül a lakás belső tervezés Szolnokon?

1000 - 2000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Gyorsan szeretnék lakberendezőt találni? Meg is találtad!

 • Lakás belső tervezés

  6900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Rendkivül segítőkészek voltak!Le a kalappal!

Precíz tervezés, minőségi munka kedvező áron, rövid vállalási határidővel. Ingyen felmérés. Szakképzett csapatunk vállalja fürdőszobák teljes vagy részleges felújítását.

 • Lakás belső tervezés

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, pontos munkát végzett, és iszonyatos gyorsan. Szalag parkettát szedett fel és rakott le elképesztő profizmussal. Tisztán dolgozott, a végeredmény pedig nagyon preciz és gyönyörű lett. Örülök, hogy rátaláltam, és hogy nálam dolgozott.

Spóroljon pénzt, és valósítsa meg ötleteit lakberendezőjével! Ha első mondatom nem győzött meg, tudok még pár indokot, hogy miért engem válassz! * Megkíméllek, és leveszem a válladról a felelősséget, stresszt, utánajárást * Megóvlak a felesleges költségektől, a rossz kivitelezéstől, rossz méretű – nem hozzád illő berendezések vásárlásától * Szakértelmemmel és tapasztalatommal megelőzheted a költséges próbálkozásokat, pénzkidobást! * Olyat tervezek Neked, ami a stílusodhoz, a lakásodhoz, az életviteledhez és anyagi lehetőségeidhez illik! * Felügyelhetem, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy azt együtt megterveztük! * Szeretnéd már az elején tudni, hogy mennyiből valósul meg minden igényed a lakberendezésnél? Nem gond, én megmondom! Számtalan pontot tudnék még felsorolni, miért érdemes lakberendezőt fogadni! Ez nem a kiváltságosok szolgáltatása, ez az okos emberek döntése, akik el akarják kerülni az összes buktatóját az építkezésnek/felújításnak, hogy az igazán fontos dolgokra tudjanak koncentrálni, és ne vesszenek el a részletekben,és az információk tömkelegében! A távolság sem jelent akadályt! Nincs másra szükség, mint egy laptopra/tabletre, amin követeheted a tervezési folyamatokat élő kapcsolatban !

 • Lakás belső tervezés

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló, megbízható szervíz.

Cégünk egyedi tervezésű, prémium minőségű konyhák kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Design konyhák tervezése. Minimal konyhák tervezése.

 • Lakás belső tervezés

  11700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A napokban már másodszor kerestem fel a céget.Telefonos érdeklődésem után haladéktalanul fogadtak felmérés céljából. Horpadás javítása miatt mentem hozzájuk. Megérkezésemkor udvariasan fogadtak, megszemlélték a javítandó részeket és azonnali javítási lehetőséget ajánlottak fel, amivel éltem is. Gyors, szakszerű munkát végeztek. A hibák teljes mértékben eltűntek. Szuper ügyfélkezelés, szakszerű, gyors munka. Köszönöm!

Víz-, gáz-, fűtés szerelési anyagok széles választéka raktárról. Szakértői kiszolgálás. Épületgépészeti kivitelezés és kereskedelem. Szakértőink segítik terveitől az átadásig.

 • Lakás belső tervezés

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Közeli hely ahol gyorsan dolgoznak és szabályozzák a féktárcsát.

Betty S.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás belső tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás belső tervezés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon a lakás belső tervezés átlagos ára 1200 - 2300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Szolnokon?

Szolnokon a lakás belső tervezés szolgáltatáshoz már 39 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Szolnokon?

Jelenleg 30 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS BELSŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakberendezőt megbíznod ha szükséged van erre: lakás belső tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lakberendező?

A jó lakberendező pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: lakberendező?

Ha profi lakberendező segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A lakás belső tervezés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas