Egyedi tapéta tervezés Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 46 lakberendező közül, 7900-14900 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tapéta tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szolnokon környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 lakberendező most online

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Viktor

Viktor

A környeken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az egyedi tapéta tervezés Szolnokon?

7900 - 14900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok! Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Hétvégén is elérhető. 23 év tapasztalat. Ingyenes tanácsadás. Garantált minőség.

 • Egyedi tapéta tervezés

  11000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Mwgbizhazto, alapos es korrekt

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Egyedi tapéta tervezés

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Sándor a környék legjobb és legmegbízhatóbb szerelője

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia.

 • Egyedi tapéta tervezés

  10200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Very good to go directly from Poroszlo to Tiszafured !!

Szeretné a teraszát, nappalinak, szobának, étkezőnek, társalgónak használni? most Akciósan. Kihasználatlan a terasza, most akciósan télikert lehet a teraszon, megtervezzük!

 • Egyedi tapéta tervezés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Igazán nagyon örülünk a Férjemmel együtt, hogy a NET-en megleltük ezt a rendkívül jó szakembert. Csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott Mind Ő, mind pedig a csapata. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha barátságos áron rendkívül jó munkát kíván végeztetni. Mindent köszönünk Önnek, a lakás nagyon szép lett.

A cél egy olyan enteriőr kialakítása, mely örömteli és elégedettséggel tölti el tulajdonosát, vagy használóját. Első lépésként egy helyszíni szemle és megbeszélés során érintünk minden fontos szempontot, esetleges problémát, egyúttal kitérünk a funkcionalitásra. Lakás átalakítás és átrendezés, iroda tervezés, lakás vásárlás, eladás, illetve ház építés, vagy felújítás előtt áll, vagy éppen új bútorokkal, esetleg új stílusban szeretné látni a szóban forgó belső teret és szüksége van javaslatra vagy tervezőre. A továbblépéshez egyedi ötleteket és javaslatokat teszek, amelyek elindítják a változást otthonában, vagy jó irányba terelheti Önt az adott tér berendezésével kapcsolatban.

 • Egyedi tapéta tervezés

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A megrendelt terméket másnap már megkaptam. Csak illatosítót rendeltem légkondihoz, de a rendelésem leadása után felhívtak telefonon, hogy ajánljanak egy olyan illatot is, ami még nem volt feltöltve az oldalra. Szuper csapat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező egyedi tapéta tervezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tapéta tervezés: mennyi az ára Szolnokon?

Szolnokon az egyedi tapéta tervezés átlagos ára 5800 - 10800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Szolnokon?

Jelenleg 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TAPÉTA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakberendező?

Egy lakberendező ezzel a feladattal bízható meg: egyedi tapéta tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi lakberendező segítségét?

Egy profi lakberendező az egyedi tapéta tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: lakberendező?

Ha egy megfelelő lakberendező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Egyedi tapéta tervezés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas